reklama

Lipiec 2016

My na razie nie mówimy nikomu, co jest trudne bo teraz jest z nami moja mama. Wczoraj przy niej odebrałam tel z przychodni, czy potwierdzam wizytę. Nie wiem, czy się nie zorientowala...:)

I nie wiem, czy będzie u nas radość. Przed synkiem jeszcze operacje, a ja uziem7e

reklama
Jejku dziewczyny, ale się rozpisałyście, za rzadko tu chyba zaglądam :)
Venicee oby już wszystko było dobrze.
Karolina.w22 strasznie mi przykro :( trzymaj się jakoś :(
Dziewczyny pisałyście o pobolewaniu podbrzusza i kłuciu, tez ostatnio tak miałam i aż się zmartwiłam ale jakoś mineło, mam nadzieję, że wszystko jest ok. Świruję normalnie jak cokolwiek mnie zaboli to już się zamartwiam :( a wizyta dopiero 17.12.

Aleksandra, mnie często boli jak na @. W pierwszej ciąży lekarz mi mówił, że to normalne bo macica sie rozciąga.

Karolina, trzymaj się tam!

Ja już nie mogę się doczekać, na dodatek ostatnio ciągle mi niedobrze bleeeee...

@karolina bardzo mi przykro!

dziewczyny zaczelam sie zamartwiac, jak nie boli to czemu nie boli, jak boli czy to czy dobrze ze boli. Chyba popadam w paranoje,zaczynam sie nakrecac! dzis mnie znowu kaszel meczy, flegma zaczela schodzic, oby to juz koniec tego kaszelkowa, bo mam dosc...

co do mowienia rodzinie to ja czekam na II trymestr, a teraz cichosza. Przez moje zajecia jest nam ciezko, maz musi odprowadzac malego do przedszkola na 8:30 , wiec 9;30 w pracy wiec po 20 w domu. Ja wpadam z zajec o 13, szybko gotuje, sprzatam, wietrze i lece na 14 po synka i siedzimy sami, czasem maly pada przed powrotem taty. Chcialam mame sciagnac do pomocy, ale zaraz by sie kapnela, ze cos jest na rzeczy. A jak ona wie to wiedza wszyscy... Wiec wymyslilismy, ze poki nie zauwaza to nic nie mowimy. Teraz w swieta sie raczej nie zorientuja, brzuch wylazi wieczorem - mozna zwalic na obzarstwo, nastepnym razem bedziemy poczatkiem marca i tu juz (mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze) pewnie wyjdzie. A jak nie to sie rodzinka w pl zdziwi latem :szok::-)

zdrowka wszystkim!

Venice oby już było dobrze.

Karolina bardzo mi przykro.

Kasiulka widzę, że my z tego samego miasta.

Aleksandra mnie teraz brzuch jakoś mocno nie boli, ale w pierwszej ciąży bolał i to dosyć długo. Jak pytałam ginekolog to powiedziała, że to normalne.

Jolcia córcia Ci się sama bawi? Mój synek jak wracam z pracy to ciągle na mnie wisi i nawet chwili nie chce się sam pobawić.

Jak czytam co jecie to od razu mi niedobrze. Mi wchodzą tylko kanapki z powidłami lub miodem. Jutro robię badania więc cukier mi pewnie przez to wyskoczy wysoki.

My, chyba zupełnie inaczej niż reszta Was, powiedzieliśmy już wszystkim.

Ostatnia edycja:
Karolina tak mi przykro :-( ja pomimo opini lekarzy zrobiłabym badania pod kątem tegi dlaczego tak się dzieje, ale wtedy trzeba trafić na dobrego lekarza żeby dobrze cie pokierowal. trzymam kciuki.
u mnie dziś mdłości od rana standardowo, czuje jak mi się rozciąga tam wszystko. jutro zaczynam 8 tydzień ;-) miesiąc jeszcze i koniec 1szego trymestru ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry