Aga glowa do gory i piers do przodu,aniech sobie komentuje, faceci.musza pokazać swoja wyższość jezeli chodzi o samochody i takie "meskie" sprawy, a niech sobie sa samcami.alfa

Toteczka u mnie tez ten pierwszy byl obfity, nie nadazalam ze zmiana pospaski i nie dalam rady nigdzie wyjsc, podklady poporodowe poszly wtedy w ruch poraz kolejny.. u mnie 4 dni byl taki.obfity pozniej kolejne 3 bylo ok.
Kamejka przeciez nie wasza wina ze,tak.wyszlo pozatym (oczywiście wam nie życzę) moze takie cos sie pojawic po szczepieniu.5 w 1 takze nie ma sie co obwiniac, moze wasze dziecko po prostu tak reaguje.
Aleksandra powodzeniu w szukaniu mieszkania, ja tez mieszkam z rodzicami, my.mamy pietro a rodzice parter ale tez wiele raxy sie chcialam wyprowadzic bo mamy inne podejscie do zycia, dziecka... teraz sie dogadujeny ale my i tak planujemy kupic mieszkanie i stad isc, nie ma jak na swoim

Moj synus na ewidetnie skok, drugi dzien marudny, chcialby na rekach caly czas, bardzo szybko sie irytuje i mniej dzis je. Potrafil na noc zjesc 160-170 a dzis ledwo 120, ciekawe o ktorej wstanie w nocy. Napilam sie lampki wina, maz poszedl.sie kapac i pewnie zaraz pojdziemy spac takze dovrej nocy