Toteczka83
Fanka BB :)
Mam może dziwne pytani ale choć z anatomii w szkole miałam piątkę to budowy jamy ustnej nie kojarzę. Czy dziąsła bez ząbków na dole są gładkie czy jest na nich jakaś wypukłość tak jak na górze na środku jest taka kreseczka.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chodzi o wędzidełko? Taką skórkę łączącą wargi z dziasłami?Aga u mnie był posiew zwykły robiony i przy nim wyszedł ten gronkowiec.
Jutro idę na wizytę odebrać i omówić badania krwi i moczu i się stresuję co tam wyjdzie.... Mam nadzieję że nie wylądujemy z malutką w szpitalu...
Ja ma coś podobnego do tej kostki tylko ze kulęale aż tak bardzo się nie zachwyca. U nas hitem jest taka szeleszcząca szmatka-sensorek. Naprawdę polecam, jest super bo dziecku łatwo się ją trzyma i szeleści przy każdym ruchu. Do buzi też łatwo włożyć
![]()
Lila glowa do góry, my jestesmy silne, jakby faceci mieli na głowie tyle co my to by juz dawno w psychiatryku wyladowali![]()