lillylove
Fanka BB :)
U nas 5 razy dziennie butla i zjada w zależności 120-180 ml ... wiec nie za wiele. Nowe posiłki po 6 miesiącu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to u nas bardzo podobnie z tym ze narazie jej tylko warzywka podajeJulka- podaje na noc nurofen pół dawki i smaruje dziąsła maścią dentinox.u mnie Ania budzi sie dwa razy w nocy na mleko o 1 i 4. Mam nadzieję, ze jej to przejdzie.
Ja podaje Ani od 3.5msc zaczęłam od kaszki, marchewki, ziemniaka i jakos leciało. Ma już 5msc w niedzielę i szczerze to je obiadek i czasami deserek. Mleka zjada 100-120ml. Moze z 4-5 razy dziennie.
Ma wagę powyzej sredniej![]()
dawno bym zrobiła, ale aktualnie nie bardzo jak mam się ruszyć do miasta (nie chcę małego brać jak taka ślizgawica) a w swojej lokalnej z oczywistych przyczyn nie chce kupowaćIwona zrob test!
Paula nic na sile. Moja je mlekob przewaznie max 120 zjada i raz dziennie maly sloiczek probujemy ale nie zawsze chce. Zupke zawsze poprzedzam ociupinka mleka bo jest glodna
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom