Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
też w tym roku robiłyśmy pierniczki z paczki poszłam na łatwiznę bo Maja nie lubi pierniczków a w tym roku nie mogłam jej odgonić tak jej posmakowałyHejka!
Nie mogę być ostatnio na bieżąco, chyba wyszłam z wprawy...Albo przedświąteczny czas :-)
Kamejko, masz rację, przecież nie miałam na to wpływu. Tylko teraz lekarka chce ją szczepić zaległą szczepionką za tydzień, a ja nie wiem, czy to nie za wcześnie...
Iwonko, kochana!! To ja egoistycznie pomyślałam sobie, że cieszę się z posiadanego do Ciebie numeru tel, którym się wymieniałyśmy na czas porodu, żeby móc do Ciebie napisać, jak znikniesz. Bardzo się więc cieszę, że się odezwałaś. Myślę o Tobie codziennie. Z gumą mówisz!? Jak to możliwe. Pozwolisz, że zapytam - pękła Wam czy jak? Trzymaj się, dobrze, że ciąża zdrowo potwierdzona, skoro już jest. Poukłada się, później fajnie, jak jest tak mała różnica wieku, na początku ciężko, ale wierzę, że dasz radę.Zrobiłam Twój likier, tylko mi go na pewno wypiją, bo ja kpMuszę chociaż odrobinę spróbować. Pierniki na razie robiliśmy z paczki, wiem, wiem, łatwizna, ale chociaż szybko i są :-)
Pozdrawiam!