reklama
Lizzy_
Fanka BB :)
Mój syn też zwykle przewraca się w jedną stronę, ale w drugą też mu się zdarza.
Może spróbuj ją dać na drugi boczek i fiknie
U nas do tej pory stały posiłek przesuwał mleko, dzisiaj zastąpił jeden posiłek. Wcześniej dawalam mniejsze porcje i się chyba nie najadał. Dziś zjadł ładnie i popił sokiem.
Może spróbuj ją dać na drugi boczek i fiknie
U nas do tej pory stały posiłek przesuwał mleko, dzisiaj zastąpił jeden posiłek. Wcześniej dawalam mniejsze porcje i się chyba nie najadał. Dziś zjadł ładnie i popił sokiem.
Gwiazda_237
My ogolnie cwiczyny na pilce obroty raz przez jedne ramie raz przez drugie . Potem cwiczyny na brzuszku .Bo Adas to len 
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Asia28BK
Hejka, ja też już ubrałam choinkę, wrzucę potem na fb bo tam się super zdjęcia z rel dodają, tutaj nie moge z tel:-/
Karolina dobrze ze juz wiesz co to, przynajmniej będziesz mogła wyleczyć, ale od czego to się zrobiło? Leci Ci pokarm między kamieniami?
Ostatnio więcej ponosilam mała i też mnie plecy zaczynają pobolewac...
Madziolina ja zastępuje kaszka tylko ranny posiłek, tak to podaję między karmieniami dla smaku ok 30-50ml zupki marchewka plus ziemniak lub jabłko plus banan, ja kp jeszcze i niechcialabym żeby odrzuciła pierś. Ale super je, nie wypychawjezykiem tylko polyka :-)
Karolina dobrze ze juz wiesz co to, przynajmniej będziesz mogła wyleczyć, ale od czego to się zrobiło? Leci Ci pokarm między kamieniami?
Ostatnio więcej ponosilam mała i też mnie plecy zaczynają pobolewac...
Madziolina ja zastępuje kaszka tylko ranny posiłek, tak to podaję między karmieniami dla smaku ok 30-50ml zupki marchewka plus ziemniak lub jabłko plus banan, ja kp jeszcze i niechcialabym żeby odrzuciła pierś. Ale super je, nie wypychawjezykiem tylko polyka :-)
Asia28BK
U nas z przewrotami jeszcze słabo, natomiast głowa ciągle podniesiona czy to na płasko czy na leżaczku, nie polezy z głową na płasko. Dzisiaj ja miałam rano w łóżku tak opartą o poduszkę może pod kątem 30 stopni i tak się chwyciła kołdry że usiadła :-)
Flammie
Ale sie nakombinowalam by poustawiac meble w pokoiku tak by bylo miejsce na lozeczko..
Synek sobie w bujaczku obserwowal a ja pytalam co mysli o takim czy innym ustawieniu. Ale udalo sie 
Ruda, piersia karmisz? Moze okresy na poczatku tak sie zdarzaja.
Lizzy, moj dokladnie tak samo. Nic tylko brzuszek
Po jdzeniu zawsze w bujaczek sadzam, bo raz sie na macie obrucil, mleko zwrocil i rozsmarowal po calej macie. Do siadania tez daleko, choc kombinuje z dzwiganiem sie.
Ruda, piersia karmisz? Moze okresy na poczatku tak sie zdarzaja.
Lizzy, moj dokladnie tak samo. Nic tylko brzuszek
Ruda cykle są nieregularne jak karmi się piersią. Ja miałam owulacje wtedy kiedy powinnam dostać już okresu. Spokojnie poczekaj.
My też mamy problem z przekręcaniem się na brzuszek. Chodzimy na rehabilitację, myślę że u Nas to wina obniżonego napięcia mięśniowego. Rehabilitujemy się w domu, chodzimy na wizyty ale tam rehabilitantka tylko pokazuje mi ćwiczenia, wkurza mnie to bo powinna też sama z maluchem poćwiczyć.
Ale wprowadzacie już posiłków
ja dawałam po pół słoiczka gerbera, ale teraz idą zęby i Mikołaj nie lubi jak dotyka się go łyżką po dziąsłach. Brokuły są okropne w smaku i śmierdzą troche
Chociaż Mikołaj je zjadł.
My też mamy problem z przekręcaniem się na brzuszek. Chodzimy na rehabilitację, myślę że u Nas to wina obniżonego napięcia mięśniowego. Rehabilitujemy się w domu, chodzimy na wizyty ale tam rehabilitantka tylko pokazuje mi ćwiczenia, wkurza mnie to bo powinna też sama z maluchem poćwiczyć.
Ale wprowadzacie już posiłków
reklama
Karolina__85
Asia nie mam pojęcia od czego. Nigdy grzybicy nie miałam. Laktacja jest na tyle ustabilizowana, że nic mi nie cieknie. Nawet wkładek nie noszę. Cycki wietrzę, a staniki piorę często i to w proszku małej.
Mila kręci się na oba boczki. Dziś pierwszy raz zaczęła się obracać z brzucha na plecy. I bardzo wysoko się na samych dłoniach podnosi. A do tego ciągle ściąga skarpety albo mieli je w buzi
Już mam na szczęście posprzątany dom. Tylko łazienka została. To zgonię na męża
Mila kręci się na oba boczki. Dziś pierwszy raz zaczęła się obracać z brzucha na plecy. I bardzo wysoko się na samych dłoniach podnosi. A do tego ciągle ściąga skarpety albo mieli je w buzi
Już mam na szczęście posprzątany dom. Tylko łazienka została. To zgonię na męża