Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Taq a opłaca ci sie zakładać mirene jak po nowym roku chcecie sie starać?Asia28BK ja karmię piersią i nie miałam jeszcze okresu. Narazie nie zabezpieczamy się, w planach jest zacząć po nowym roku. Chciałam założyć mirenę ale lekarze nie chcą tego robić na nfz mimo że mają taki obowiązek, twierdzą że żadne nfz nie jest w stanie ich do tego zmusić, a za założenie karzą słono płacić, dlatego chcę wybrać takiego lekarza który przynajmniej na wizyty kontrolne nie będzie odsyłal do swojego prywatnego gabinetu. i tak sprawa się antykoncepcji się przeciąga.
paula_dabro super zdjęcie.
Młody też dostanie pod choinkę żyrafę, tą dużą, już nie mogę się doczekać, ciekawe czy mu się spodoba.
W ogóle nie mogę się doczekać świąt, chcę się zobaczyć z rodziną, odpocząć do codzienności.
Juz dwie pobudki na jedzenie mamy za sobą, pewnie zaraz będzie trzecia a od 4 nieustanne cyckanie.
Z anty to polecam Yasminelle (najnowsze obecnie tabletki) są też Yezz one są bardzo łagodne przynajmniej u mnie się przyjęły super żadnych skutków ubocznych a po plastrach byłam jak balon. Obecnie nie zażywam bo również nie chcę się truć.Heeeej!!!
Ania jeszcze spi. Ja zawsze wchodzę cos poczytac i odpisac.
Myslałam o anty, ale tabletek boję się braćmysle, ze przytyję. Nie wiem czy są jakies łagodne.
Świąt nie czuję. Może dlatego ze sama z Anią siedzę![]()
Wiecie co? Chyba Ania ma też asymetrię. Nagminnie kula się całą noc na jeden bok, jak sie bawi to tak samo na jeden. Nie lubi długo leżeć na brzuszku. Tylko na drugim boku spi tzn.ma odwroconą twarz, nie jest tak ze nie uzywa tamtej strony, ale mało.
Jakies skierowanie trzeba miec???
Ja karmię mieszanie, ale również nie mam okresu. Niby mnie w listopadzie bolał brzuch jak na okres, ale do tej pory nic.Hahaha nie wywoluj wilka z lasu:-) chyba że któraś z nas już planuje kolejne:-)
A tak wogole która z Was dalej nie ma okresu? Ja kp i nie mam ale po tym co tutaj czytam zaczynam się stresować...
To może będzie miała dobry dzień?Aga pozwol, ze Cie poprawie, nie yezzytylko yaz.
Ewa wstala 6:40 a teraz drzemie, nosilam ja na rekach a ona dziwnie spokojna tulila sie do mnie, raczej jej sie to nie zdarza wiecznie wierzgato odlozylam do wozka pokolysalam I spi. Mleko nadal be
![]()