Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Troszkę. Strasznie się tylko slinil. Potem mu masowalam dziąsła nasadka i jakos poszło. Gorzej teraz znosi katar i nauczył się piszczecNafoczka, ja cię pamiętam, z tego i wcześniejszego wątku:-)
Ząbki superbardzo odczuwał zabkowanie?
Ojej Kasia, dobrze, że nic poważnego się nie stało...Cześć dziewczyny.
Przepraszam ale nie dam rady was nadrobić,bo mam strasznie duże zaległości. Jedyne co mi przemknęło to ciąża Iwony. Gratuluję Ci kochana i życzę spokojnej ciąży!
Jezeli chodzi o nas to 25.11 mielismy wypadek, na szczescie dzieciom się nic nie stało.. Ja chodzę w kolnierzu...
Poza tym na fb pokazywalam dziewczynom jak moja Helenka zaczela siadac, a od wczoraj zaczela raczkowacnarazie sie jeszcze denerwuje bo czasem sie przewroci ale idzie jej coraz lepiej
Postaram sie cokolwiek nadrobic i cczesciej sie odzywać.
Ściskam was mocno i całuję !)
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Do pary? Ja bym chciała drugą córeczkęSzczerze to trochę zazdroszczę marzy mi sie synek [emoji7] Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I tak jej odpowiedź: a twój syn.... Może zwróci uwagę na to, co mówi, bo to, co Ty piszesz teraz to jest obrażanie, a nie uwagi.Dzieki za odpowiedzi o tabsach.
Ja dzis bylam u znajomej z Anią. Irytują mnie osoby co non stop dają uwagi nie patrząc na swoje dziecko.
Co jestem tam na kawie to słucham, ze Ania jest gruba, ma płaską głowę i będzie opozniona bo ma alergię a ktoś tam miał i jest opóźniony.Ludzie!
Może ja jestem jakaś dziwna, ale moim zdaniem kazde dziecko jest inne i tyle. Nie mowie jej, ze jej syn wygląda jak klown i nie podoba mi się i ma go przebadac bo wazy tyle co Ania a ma 9 miesiecy.
Oczywiscie co innego pogadac sobie i dac rady, ale jej dziecko jest idealne i kazde inne z innymi nawykami to UFO. Wrrrr....
Jeszcze uslyszałam, ze jak wstaje w nocy to jest dopiero dziwne! Bo jej mały jak skonczyl 2 miesiace to spi cale noce. Na pewno jak skoczyl tydzien to juz spal
Nie wiem po co pojechałam...