Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przykro mi bardzoHej dziewczyny
U nas Sara zignorowała fajerwerki - poszła spać o 20 i nie obudziła się nawet jak strzelali
Karolina, ja się wczoraj dowiedziałam, że nasz staruszek zdechł po świętachAle miał już kilkanaście lat, nie słyszał ani za bardzo nie chciał jeść.
Mila ciągle wciąga pieluchę na głowę z premedytacją. Ma teraz taką zabawę w akuku. Jestem w szoku jaka jest cwanaA ja zapomnialam Wam napisac co ostatnio narobilam... Wsadzilam mala do lozeczka turystycznego w ktorym bawi sie w ciagu dnia I poszlam szykowac dla niej kapiel. Nalewalam wode do wanienki I slysze, ze Ewa placze, poniewaz ona nie cierpi lozeczek, bujaczkow I wszystkiego poza raczkami pomyslalam sobie trudno marudz, mama musi Ci naszykowac. Po jakims czasie slysze, ze placz nie ustaje, wchodze do pokoju a mala lezy z kocem na glowieJak mi jej bylo zal, biedulka musiala byc wystraszona a nikt jej nie pomogl. Tulilam ja potem przez killa minut I przepraszalam a wyrzuty sumienia mam do dzis!
Ja mam zwykły z Lidla. Co jakiś czas się pojawiają. Jest OK. A używany był często nawet wśród znajomych.Dziewczyny jakie macie inhalatory i jakie polecacie? Na co trzeba zwrocic uwage przy zakupie?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Z pewnością jej szybko pomoże ta rehabilitacja.Moja to tylko stopami się swoimi bawi. Z brzucha na plecy parę razy się przekręciła ale z pleców na brzuch to jej daleko bo nawet na boku nie śpi tylko plackiem na plecach i głową na bok.
Idę w tym tygodniu do lekarki bo ma mi dać skierowanie na rechabilitacje bo dała czas młodej do sylwestra z przewracaniem a tu ni huhu[emoji58]
Zdrówka. Daj znać jak wizyta.Witajcie. U nas noc ciezka bo maly kaszle i ma katar, na 12 mamy lekarza.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
no właśnie? Laseczki GDZIE WYFazerkamm, Iwona35 gdzie jestescie?

przyłączam się !! Zdrówka OskarkuZdrówka dla Oskarka!
A no niestey to prawda im później tym gorzej, ale powiem ci że ja jestem drugi raz przed tym dylematem i chyba gdybym miała wybór nie śpieszyłabym się aż tak bardzo. Nasze maluszki tak szybko rosną, to dzieciństwo im tak szybko mija, a ja uwielbiam patrzeć jak Ksawerek śpi, chyba bym odczekała jeszcze. U nas jest ten problem że Ksawery na bank do 2 lat bedzie z nami w pokoju a potem musimy coś wymyśleć bo nie mamy kolejnego pokoju wiec Mai pokój musimy podzielić na ich dwoje.:-) Dzień dobry
Pozatym zaczęłam się z mężem wachac czy już przenosić mała do jej pokoiku, mieliśmy na święta ale przelozylismy na nowy rok, i wczoraj mówię kiedy a mąż na to że może jeszcze za wcześnie. Ja też nie chce jej jeszcze przenosić z sypialni ale boję się że potem może nie chciec sama tam spać, mimo że będzie za ścianą. Podobno im później tym gorzej się dziecko przyzwyczaja, nie wiem już sama.

Może potrzebuje mieć pełny brzuszek, żeby zasnąć? Nie odgadniesz tych dzieciDzis polozylam go spac o 21. Godz potem sie z placzem obudzil. Lulalam i lulalam i dopiero mala przekaska w butli go uspokoila. Dzis robilam plany na nowy rok. Jutro dietka i cwiczenia i zobaczymy co bedzie.
Zdrówka dla Oskarka, daj znać co tam!Witajcie. U nas noc ciezka bo maly kaszle i ma katar, na 12 mamy lekarza.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom