Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
super specjalnie zajrzałam bo martwiłam się co u wasWracamy z kontroli, o niebo lepiej. Wdechy pomagaja, oby tal dalej
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Od X czasu budząc sie rano ( nie z wlasnej woli oczywiscie) obiecuje sobie dzis ide spac o 20 a jak przychodzi wieczor I Ewa spi to chce sie pobyc z mezem, porozmawiac, posiedziec na necie itp I wychodzi z tego 22,22:30. Dzis nadszedl ten dzien a dokladniej wieczor, siostra chora wiec trzeba bylo zwolnic jej duzy pokoj do spania, maz zasnal przy usypianiu malej a ja wykapana I gotowa do snu. Jest 19:59 i mykam spac, dobranoc dziewczynki!!!
Hejka:-)
Zdrówka dla chorych dzieci:-*
Ale u nas zima, rany dawno nie było tyle śniegu. Teraz długi weekend to może w któryś dzień się wybiorę wkoncu na spacer. Dziś tyle mała była na polu co auto odśnieżylam a ona czekała w nosidelku jechałam ja zawieść na parę godzin do mamy i poszłam do pracy.
A i pierwsza noc w nowym pokoiku zaliczona na plus:-) zdecydowałam się ją przenieść jednak. Spała aż do 5- chyba z wrażenia :-) ja się obudziłam z przyzwyczajenia ok 2 poszłam zerknąć ale spała ładnie :-)
Wracamy z kontroli, o niebo lepiej. Wdechy pomagaja, oby tal dalej
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej. Ale mroźny poranek -15 (okolice wawy) a u was ile?