U Nas dobrze się ułożyło z zakończeniem kp. Mi po prostu sam pokarm zanikał, po odstawieniu nawet kropelka mi z piersi nie poleciała! Widzę też, że odkąd karmimy się mm to Mikołaj przybrał na wadze, czuje że jest cięższy i widzę że jest większy! Ode mnie miał mało pokarmu i był strasznie marudny wieczorami, ja się zapierałam, że nie jest głodny, a wszystko na to wskazuje że był!
Ja też nie lubie zostawiać Mikołaja, ale czasem trzeba
Dziewczyny, które karmią mm. Ile w nocy zjadają Wasze dzieci?
Mam bardzo głupie pytanie. Czy kupki Waszych dzieci śmierdzą? U Nas tak, a pytam Was dlatego, że czasem Mikołaj ma też czerwone policzki i trochę suche. Nie wiem czy to nie chodzi o jakąś alergię pokarmową i te dwie rzeczy są jakoś powiązane. Pediatra powiedziała, na policzki, że to wpływ powietrza i pory roku i mu to zniknie, ale nie jestem pewna.
Ja też nie lubie zostawiać Mikołaja, ale czasem trzeba
Dziewczyny, które karmią mm. Ile w nocy zjadają Wasze dzieci?
Mam bardzo głupie pytanie. Czy kupki Waszych dzieci śmierdzą? U Nas tak, a pytam Was dlatego, że czasem Mikołaj ma też czerwone policzki i trochę suche. Nie wiem czy to nie chodzi o jakąś alergię pokarmową i te dwie rzeczy są jakoś powiązane. Pediatra powiedziała, na policzki, że to wpływ powietrza i pory roku i mu to zniknie, ale nie jestem pewna.

Moja nie pełza. Na macie chyba nie jest łatwo, bo nie jest śliska natomiast na podłogę za bardzo jej nie daję, bo np. dziś tak machnęła głową, że przywaliła nosem w podłogę. Na materacu nie byłoby takiego ała!
?
) Przewraca mi się w nocy na brzuch, potem nie może już na plecy, bo barierka łóżeczka i kwęka. I tym sposobem się budzi i nie śpi już tak pięknie. Tylko bach do cycka i jest ok, ale jakbym karmiła butelką to nie wiem jakbym tak, czasami co chwilę, musiała dawać butelkę?