Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Antoś też bezsmoczkowy i pewnie będzie problem z odstawieniem, ale na razie pomału odstawiamy karmienie w dzień, a nocki zostaną. Karmię o 9 i o 16 (do spania), o 12 lulam, albo usypia na spacerze jak pogoda pozwoli.
Dzisiaj były wyniki rekrutacji do żłobka i Antoś się doatał, a ja niepocieszona, bo miałam cichą nadzieję, że się nie dostanie i postawię teściową przed faktem dokonanym. Nie pracuje, teśc też nie, mąż pracuje w domu więc też w razie czego możw chwilę się nim zająć jakby się coś działo. Zimą mogłabym go częściowo zawozic do mojej mamy bo jest księgową w spółdzielni rolniczej, zimą mają tylko dyżury 2x w tygodniu. Ale teściowa ppwiedziała że ina nie da rady i żebym do żłobka zapisała i taka pomoc, a tyle było obiecywania. Na dodatek u nas nie ma czegiś takiego jak adaptacja do żłobka, nie mogę z nim być, oddaję i koniec i to mnie przeraża. Zła jestem, wyżaliłam się.
Lila Zosia wieczorami je raczej kaszke i zasypia sama w łóżeczku, cycuś tylko jak ma kryzys:-) bardziej martwię się co zrobię w środku nocy:-)