Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Boję się że jak będzie zbyt grzeczny to go Nikodem zdominuje. To chodzący wulkan energii. Z kolei nie wiem jak dałabym radę z kolejnym tak energicznym dzieckiem..i tak źle i tak niebardzo ;-)Iwona tylko pampers Cię uratuje hehe a tak na serio to wyobrażam sobie jak Ci ciężko...Mam nadzieję że Szymus będzie super grzecznym chłopcem i da mamusi pospać .Gratuluję samodzielnego chodzenia Nikosiowi.
Asia, ja poproszę po powrocie szczegółową relację, co Ci się przydało, czego Ci brakowało itp.Oooo super pomysł z tą listą rzeczy wakacyjnych :-) właśnie pomału tez się przygotowuje do wyjazdu, ale chyba ciężarówka pojedziemy, niestety nad nasze morze trzeba,, nabrać,, rzeczy na każdą pogodę, a na chłodne dni ciuchy i buty zajmują dużo miejsca. Ja akurat zawsze dużo biorę łącznie z czymś eleganckim(bo nigdy nic nie wiadomo) szwagierka zabierze nam wózek do auta i jakieś zabawki więc o tyle będę miała mniej:-)
Miłego pobytu i czekamy na zdjęciaDzięki dziewczyny, nie mam czasu cytować czy lajkowac więc zbiorowo
Lot spokojny, Młody przespał cały, obudziły go oklaski na koniec. Dzień piękny, super miejsce, cały dzień na dworze, teraz śpi, a my odpoczywamy na balkonie.
Tyle, bo obiecaliśmy sobie jak najmniej telefonu, a najwięcej czasu razem
Po powrocie napiszę co braliśmy![]()
No to prawie godzina wstawania Nikośka. 5:30-6. Także przy Bąblu nie ma magicznego, śpij teraz bo później nie pospisz, raczej, nie śpisz? Spoko będziesz spała jeszcze mniej :-)@Iwona35 super, że się dobrze czujeszJa rok temu pamiętam, że się głównie nudziłam sama w domu
już dla córeczki wszystko było gotowe. Choć ze spaniem też miałam trochę problemu, było mi mega gorąco i budziłam się o chorej godzinie np. 5.00...