Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To wybierz boxy gdzie się coś dzieje, skaczą małpy czy coś albo można dotknąć zwierzątka. Bo tak na oglądanie to się nie bardzo nadają jeszczeNafoczka współczujęjeszcze taka piękna pogoda, a Wy musicie siedzieć w domu.
Iwona35 też myślałam, żeby zabrać małego do zoo ale pomyślałam, że w sumie to ja bym miała większą frajdę. Ale chyba się przejedziemy
Ja zamówiłam kubek na Dzień Ojca, o taki:
Link do: PanDragon :: Kubek Gold Tata
Ale najbardziej do mojego męża pasuje ten kubeknie chciałam przeginać
Link do: KUBEK JEGO WYSOKOŚĆ KRÓL TATA - DEGGI
Pauladabro a co u Ciebie? Karolina?
Julka, Sara też miała taki czas, że chciała tylko mleko, a teraz też marudna jest i jak zwykle mówiła "tata" na wszystko, to teraz jest "mama" i "mama"Witajcie.u nas ostatnio gorsze dni, wszystko jest ble oprocz mleka, najchętniej by spedzal caly dzien u mamy na rekach. I tak nam mija czas na marudzeniu i wybrzydzaniu
U nas wakacje zaplanowane od 9.08 do 16.08 na Malcie u mojego brata, mam w planach odpocząć i mam nadzieje ze tak bedzie. Iwona jak samopoczucie w te upały? Pamietam ze rok temu ledwo dawalam rade.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hope, fajny pomysłNafoczka współczujęjeszcze taka piękna pogoda, a Wy musicie siedzieć w domu.
Iwona35 też myślałam, żeby zabrać małego do zoo ale pomyślałam, że w sumie to ja bym miała większą frajdę. Ale chyba się przejedziemy
Ja zamówiłam kubek na Dzień Ojca, o taki:
Link do: PanDragon :: Kubek Gold Tata
Ale najbardziej do mojego męża pasuje ten kubeknie chciałam przeginać
Link do: KUBEK JEGO WYSOKOŚĆ KRÓL TATA - DEGGI
Pauladabro a co u Ciebie? Karolina?