Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Hope, tak, jak dziewczyny piszą, jeśli uważasz, że już czas obciąć to idźGratulacje!!Ale ten czas zleciał, to aż niemożliwe
jeżeli chodzi o logopedę to mamy to w szpitalu na miejscu i sami Nas zapisują. Nie musiałam szukać, ta Pani logopeda jest fajną kobietą i dużo innych rzeczy mi podpowiada więc wizyty są nawet przyjemneNie mówieniem się nie przejmuję, w końcu zacznie mówić tylko potrzebuje więcej czasu. I tak widzę, że więcej dźwięków wydaje.
Dziewczyny kiedy idzie się z dzieckiem pierwszy raz do fryzjera?
. Teraz przedszkole, może w przyszłości...?
Czytałam Twoje świadectwo, pięknie napisane!! Też, kiedy zaszłam w drugą ciążę, myślałam, że przecież pusty pęcherzyk, który miał miejsce u koleżanki z lipcowego wątku przyszłych mam 2007, to jakaś niemożliwa rzecz, taka tragedia, jak to pusty domek? Było dziecko, nie ma, wchłonęło się. Nie wiedziałam, że u mnie dzieje się to samo, później tylko widziałam pusty pęcherzyk. Myślałam, że mnie nigdy to nie będzie dotyczyć, bo nie przeżyłabym tego. Przeżyłam, ba, przeżyłabym pewnie nie jedno, choć krwotoki itp, po zabiegu niemal nie doprowadziły mnie do śmierci. I w między czasie, po długich staraniach i nawet wizytach w klinice niepłodności, bo psychika to potęga i nie była do przejścia, zaszłam w ciążę z Nikodemem. A rok temu, po 10 latach, w 2016 roku, w tym samym czasie, w tych samych miesiącach, zaszłam w ciążę z Anastazją i urodziła się w lipcu, tyle że 2017 roku. 10 lat po tamtej dacie, kiedy tamto dziecko miało przyjść na świat. Tak się często tutaj na bb czyta, że Aniołki, które odeszły do nas wracają, i ja się tak właśnie czuję, że to stało się teraz, to zrządzenie losu, że wtedy musiało tak się stać. Już nie pytam dlaczego. Ufam. Ofiarowałam naszą całą rodzinę w opiekę Bogu, kiedyś strasznie się tego bałam, myślałam, że w ten sposób ich stracę, że może odejdą, że Bóg tak odbierze moją ofiarę. Dojrzałam. Dużo więcej zrozumiałam. Jestem bliżej. ,,Cierpienie może być uwielbieniem, jeżeli jest z miłości'' - moje, niesamowicie mi bliskie. Ściskam!