Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Olciak Ty tez nie przejmuj się na zapas! Ja na ostaniej wizycie maja gin zapytałam o puls (bo Wy o tym wspominaliście) to powiedziała mi, że na tym etapie puls nie jest bardzo istotny i zmienia się.
To nie dobrze jak kiepsko! Staraj sie byc dobrej myśli bobas przecież czuje Twoje emocje a przecież chcesz miec szczęśliwe i uśmiechnięte dziecko czyż nie? Także matka! Uśmiechaj się i nie smęć więcej! Wszystko bedzie dobrze. Ja poduszkę mam mniejsza niż Ty wstawiłaś.
Dziewczyny oczywiście puls się waha i jeżeli macie powyżej 100 to nie ma czym się martwić bo kwestia indywidualna, mówią ze nawet do 180 jest normalny. gorzej jak jest poniżej 100 ale u nas to niespotykane wiec każda z nas jest juz o ten krok do przodu i nie powinna się zamartwiac ;-)
Venicee troszke postraszylas tym brakiem udzielania się na forum
Angelika1989 witaj i spokojnej ciąży życzę.
Julka ja ostatnio zaliczyłam się do tych "5%" a puls dziecka miałam 130 wiec bać się będę do samego końca.
Właśnie tak sobie tłumaczę i wmawiam skutek? Jak nie jestem sama w domu i mam towarzystwo to myślenie całkiem spoko, a jak zostaje sama z synem to pomimo całej jego pozytywnej energii i uśmiechu myśli są bardziej pesymistyczne. Ale... walczę z tym!
Taka mniejsza to.miałam do karmienia małego. Tej dużej nie kupowałam ale opinie ponoć ekstra