Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Anulka a te tyg to od kiedy liczysz od zapłodnienia czy ostatniej miesiączki?
jestem z natury płaska i zawsze zaczynało być widoczne dopiero w 6 mies :-) mam nadzieję że teraz też tak będzie. Już schudłam 3 kg :-( ja akurat mam tak że ciężko mi przytyć i wyjść z ciężkiej niedowagi. Zazwyczaj żeby przytyć do normalnej wagi muszę się wspomagać lekami. To teraz jak chudne to jestem przerażona. Z 48 spadlam w 2 tyg do 45 :-( obym nadrobila. Co do samopoczucia.... z rana czuje się trochę lepiej ale mam koszmarne mdlosci wieczorne. Jestem głodna a jak zjem to powstrzymuje się od wymiotów rękami i nogami. Wydaje mi się że to idzie też w parze ze zmęczeniem zarówno fizycznym jak i psychicznym pod koniec dnia. Nadal nie mogę nawet myśleć o słodkim. Tylko ostre rzeczy wchodzą. Śledzie, ogórki, cebula, czosnek, mięso itp. Po jednej czekoladce z bombonierki meczylam się kolejne 3 godziny. A jak u was z piciem??? Możecie normalnie pić? Mi po wszystkim niedobrze. Na pierwszy ogień odpadają wszystkie słodkie soki i napoje. Próbowałam sama wodę ale też mi niedobrze. Pije minimalne ilości. Nie raz sama mysl o piciu powoduje u mnie odruch wymiotny.