fazerkamm
Fanka BB :)
W pierwszej ciąży do 7 tc pracowałam a 9 już w szpitalu wyladowalam z odwodnieniem takie miała torsje wymiotne.
Rzygalam 24 nacdobe...
Modlę się żeby teraz było inaczej....
Ale czas pokarze
Oby tym razem tego nie było!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W pierwszej ciąży do 7 tc pracowałam a 9 już w szpitalu wyladowalam z odwodnieniem takie miała torsje wymiotne.
Rzygalam 24 nacdobe...
Modlę się żeby teraz było inaczej....
Ale czas pokarze
kurcze, ja myslalam , ze mi sie cos ubzduralo ze mi tak ciezko i to rozdymanie... :-) bo to dopiero poczatek ale widze ,ze nie tylko ja mam brzuch jak balon...

Ja też mam bardziej mdlosci niż wymioty. To 4 ciąża i w żadnej jako tako nie wymiotowalam ale nie jednokrotnie jestem na skraju. Też przy 2 dzieci nie mam na to czasu. I o mdlosci schowka też można zapomnieć Jak się jest w pędzie życia codziennego. Im więcej mam czasu na siedzenie tym gorzej się czuje ;-) czasami właśnie najczęściej wieczorami już nie mogę, już mi słabo, niedobrze i poty zalewają. Wtedy lepiej się czuję jak położę się przy otwartym oknie. Dlatego wydaje mi się że to może być też kwestia zmęczenia.

Cóż za wspaniała instytucja - dziadkowie