reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2016

reklama
Mi tez wszyscy mówią ze chlopak i sama już się wkrecilam, ale podobnie jak Karolina_85 zawsze marzylam o dziewczynce :))

Ja nastawiam się jakoś na chłopca, zwłaszcza, że lekarz po ostatnim usg dał 0,5% więcej szans na chłopca właśnie. Ale coś wydaje mi się, że może wyskoczyć jednak dziewczynka, bo moja rodzina strasznie babska jest (a do tego dziś został wprowadzony zamęt, bo i według tętna i według kalendarza chińskiego wychodzi dziewczyna) :D

panna_migotka
Ooo na endo kupowałaś :) Firma w której pracuję robi ich stronkę internetową. Bardzo fajni są, taki ciepły klimat budują na swojej stronie ;) Pajacyk super, zabawny, na endo można takie właśnie oryginalne cudeńka znaleźć :)
Hehe 0,5 % więcej szans i się nastawiłaś na chłopaka :D My dziewczyny to się szybko angażujemy i nakręcamy :D

Lila
Tak, to moje pierwsze dziecko :)

Julka89.89
Ja nakręciłam się na dziewczynkę (mąż też), aż za bardzo, ciężko będzie się przestawić na chłopaka w razie czego heh :p

Hej!

Nie mam czasu pisać, czytam co u Was, w pracy dużo roboty a w domu młody po nocach szaleje, już 3 dni z rzędu budzi się i nie może spać. Pierwszą noc obstawialismy, że go brzuszek boli bo zjadł sporo mm pierwszy raz... wczoraj dostał gorączki, wydaje nam się, że z zębów bo mu trójki idą... A dziś przed chwilą wymiotowal... już sama nie wiem, co robić, chyba jutro pójdzie do lekarza.

Co do płci, lepiej poczekać i się nie przywiązywać. Nam lekarz powiedział najpierw, że dziewczynka, a za 4 tyg ze chłopak. I ciężko było się przestawić, chociaż coś nam ta dziewczyna nie pasowała bo nie mogliśmy imienia wybrać :)

Ja obstawiam drugiego chłopaka u nas :)

Może zróbmy listę, nowy temat taki tymczasowy albo fazerkamm dopisze do listy lipcówek "płeć przewidywana" i zobaczymy jak to się sprawdzi - no ja już wykluczona jestem, bo wiem kto mieszka u mnie :-)

reklama
Kamejka, lubię endo właśnie za zabawne ciuszki. Teraz będę mogła poszaleć, bo moja pannica już "zbyt poważna" na takie ubranka.
Super jak będzie u mnie dziewczynka, ja bym się bardzo cieszyła. Gorzej z tatusiem i dziadkiem, którzy już sobie tak wbili chłopca do głowy, że ciężko im będzie wybić w razie czego. Bo przecież to ostatnia szansa, żeby przetrwało nazwisko, muszą mieć dziedzica :p

Do góry