iwonaimaja
Fanka BB :)
Nie ma to jak nie idzie spać prawie 4 a ja już nie śpię a dzisiaj Sylwester i chciałam się wyspać bo wychodzimy na imprezę
U nas jak powiedzielismy tesciom ze w ciąży jestem to tesciu do męża mam nadzieję że się postarales
U nas też same babki moja mama ma 3 córki i z moja lilianka 6 wnuczek a brat męża ma 2 córki
U nas jak powiedzielismy tesciom ze w ciąży jestem to tesciu do męża mam nadzieję że się postarales
U nas też same babki moja mama ma 3 córki i z moja lilianka 6 wnuczek a brat męża ma 2 córki

, ja też nie mówiłam jeszcze, choć mogłabym już, ale boje się , każdego dnia obiecuję sobie, ze dzisiaj to zrobię, ale jak przychodzi ten dzień to mówię jutro
. Ja się boję dlatego, ze to moja 3 dzidzia w tak małym odstępie czasu . W marcu tego roku dopiero wróciłam z macierzyńskiego, nadal kończę godzinkę szybciej ze względu na kp i w szoku będą jak im powiem, że znów ponad rok mnie nie będzie. Dlatego tak po ludzku boję się jak cholera.
. Wiedzą już o dzidzi?
, chyba wyczuła ze wieczorem idziemy do znajomych i musi być wypoczęta żeby bawić się z dziećmi do późnych godzin(nie ma to jak sylwester z dziecmi
) Mnie oczywiście głód obudził. Juz zjadłam 3 kanapki