reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2016

Lili, wszystkiego najlepszego!

A ja dziś w domu, mam urlop i właśnie dostałam cudowną wiadomość: nasz wniosek został w NFZ-cie zaopiniowany pozytywnie!!!! Jeszcze tylko strona niemiecka musi dostarczyć dokumenty i będziemy mogli z decyzją ruszać z małym do Eberswalde na leczenie :))))))))

reklama

A ja dziś w domu, mam urlop i właśnie dostałam cudowną wiadomość: nasz wniosek został w NFZ-cie zaopiniowany pozytywnie!!!! Jeszcze tylko strona niemiecka musi dostarczyć dokumenty i będziemy mogli z decyzją ruszać z małym do Eberswalde na leczenie :))))))))
Przepraszam jeśli nie doczytałam a na czym to leczenie ma polegać??

super wiadomość

Majka dostała antybiotyk co przeczuwałam mało choruje mniej więcej raz dwa razy w roku ale jak już zachoruje to od razu antybiotyk

u nas dzisiaj jarzynowa wracam do zdrowego jedzenia (postaram się wrócić) no i pić więcej wody żeby nie mieć zaparć

ooo zupki mniam uwielbiam zupki ostatnio miałam jarzynowa i ogórkową:) przejadła mi się pomidorówka i rosół hihi ooooooooooo ale bym zjadła pierogiiiiiiiiiiii

super :))

dziewczynki propo diety, z tego co ja wiem a to moja 3 ciąża, to nie można surowego mięsa absolutnie a z jajek kogla mogla. Jajko na wolno wsadzane jest do wrzątku a salmonella może być tylko na skorupce, która wtedy się wyparza a nie w środku jajka. Z truskawkami to podobno jest tak, że powodują skurcze. Moja koleżanka po zjedzeniu kilograma rzeczywiście wylądowała na IP i tam za nie dostała ochrzan, z kolei ja jadłam pod koniec mojej pierwszej ciąży (córka urodziła się na początku września) wprost kilogramami i nie było mi kompletnie nic. Za to Karolka urodziła się z takim kolorem cery, że miała wpisane cera oliwkowa, ona która ma teraz śnieżnobiałą karnację której nawet opalić na słoneczku nie może ;) Mnie wzięły skurcze w 7 miesiącu i dostałam ochrzan za sos czosnkowy (była pizza;) ) bo podobno czosnek też je wywołuje a teraz leżę przeziębiona i lekarz mi kazał, uwaga: czosnek.. Kto za tym nadąży... :)

Malinka a z czego korzystasz? Bo np jak z aplikacji na telefon to ja czytajac pisze widomosc stad wychodzi jakbym pamiętała :p
Jak cos piszesz w aplikacji i dajesz nastepna strone to nie znika Ci tekst ;)

Agnesdem my od pierwszej wizyty wchodzimy razem ;)

Lili stoooo lat!!!!

oooo co do LOSOSIA TO JAKIEGO LOSOSIA JECIE? bo mi znajoma mowila zeby absolutnie NORWESKIEGO NIE JESC.
Podobno żadnego hodowlanego łososia bo podobno ma w sobie tyle ołowiu i rtęci, że np w USA jest zakazany w sprzedazy. W UE też by był ale podniesiono normy jesli chodzi o dopuszczalną ilość tych metali w jedzeniu..podobna rzecz ma się z pangą

nie no ale robicie tu smakaaaaaaa a ja jeszcze godzinke w pracy i do domciu tzn najpierw podskocze do kosmetyczki a pozniej do domciu no i wieczorem badaniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:) trzymajcie kciukiiiiii plizzzzzzzz

No jesli chodzi o jedzenie to prawda ciezko nad tym wsyztskim nadazyc kazdy mowi inaczej kazdy robi inaczej jednym cos szkodzi jednym nic...ciezko powiedziec w sumie co wolno co nie..mysle ze wsyztsko zalerzy od danego organizmu i naszego indywidualnego smaku. Powinnysmy go na prawde sluchac..chyba ze chodzi o jajka i mieso surowe to niestety odradzammmm i ryby surowe tez odradzam- mozna wytrzymac wystarczy chciec:)

reklama
Do góry