reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2016

reklama
a tak propo pizzy to mam takie spostrzeżenia, może któraś z WAs też to zauważyła..odkąd jestem w ciąży to mi ciasto drożdżowe rośnie 2x wyżej niż wcześniej:D w święta przez to zamiast jednego zwyczajowego makowca miałam dwa ogromniaste, zresztą serniki to mi teraz też prawie z blach wychodzą i nic nie upada:)
Też tak macie?:)

Cześć dziewczyny!
Dawno mnie nie było, nie mam pojęcia jak zaległości nadrobić:p
Dzisiaj powiedziałam o ciąży w pracy, nawet nieźle to przyjęli. Ja osobiście czuje ogromna ulgę, ale całą noc nie spałam i teraz mnie głowa nawala.

nie no ale robicie tu smakaaaaaaa a ja jeszcze godzinke w pracy i do domciu tzn najpierw podskocze do kosmetyczki a pozniej do domciu no i wieczorem badaniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:) trzymajcie kciukiiiiii plizzzzzzzz

No jesli chodzi o jedzenie to prawda ciezko nad tym wsyztskim nadazyc kazdy mowi inaczej kazdy robi inaczej jednym cos szkodzi jednym nic...ciezko powiedziec w sumie co wolno co nie..mysle ze wsyztsko zalerzy od danego organizmu i naszego indywidualnego smaku. Powinnysmy go na prawde sluchac..chyba ze chodzi o jajka i mieso surowe to niestety odradzammmm i ryby surowe tez odradzam- mozna wytrzymac wystarczy chciec:)
trzymamy:)

Jej dziewczyny ale się zaniepokoilam... Robiłam 4.01 bete żeby zobaczyć czy nie ma jakiś mega wysokich przyrostow bety, a tu w 11 tyg ciazy mialam 64020. Oczywiście w necie znalazłam ze takie wyniki to miały dziwczyny w 8 tyg... Wy już pewnie beta hcg nie robilyscie?

A mnie dziś głowa boli, przeszło mi od was :) ja zjadłam ze dwa razy jajka na miękko bo miałam ochotę ;) kurde ja juz się tak bardzo nie mogę doczekać wizyty poniedziałkowej, tym bardziej ze po tej mojej chorobie jeszcze bardziej się stresuje czy jest ok..
a w weekend na te nauki przedmałżeńskie jadę. oszaleje tam, bo od 8:30 do 18:30 będzie..

Witajcie!!

Dornia, ja o Ciebie pytałam kilka stron wstecz (kilkanaście??). Cieszę się Kochana!! Nie przejmuj się, ja też mam wrażenie, że często nie widać tego, co piszę, bo dużo tu nas i tak jakoś ginę w tłoku. No cóż. Jak się uda to będę, a jak nie, to odpuszczę!! Ale czekałam na wieści od Ciebie!!! Ja 12.01 mam prenatalne, tylko dziecko tydzień młodsze i nie wiem czy za małe nie będzie na pomiary. No zobaczymy :)
Kitty - dziękuję za pocieszkę :)
A który to bedzie tydzień? Mi udało sie umówić do tego najlepszego lekarza w naszym mieście oczywiście prywatnie i moze on tez zrobi mi jakieś pomiary jesli jeszcze beda widoczne bo bedzie to 1 dzien 15 tyg. Byle do poniedziałku [emoji12]

reklama
No w normie się mieszcze ale są takie widły ze ciężko cokolwiek powiedzieć. A jak wpisalam kalkulator bety i wynik z 18.11 i terazniejszy to wyszło za mało przyrostu ale nie wiem czy można porównywać tak odległe wyniki

Do góry