Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
trzymamynie no ale robicie tu smakaaaaaaa a ja jeszcze godzinke w pracy i do domciu tzn najpierw podskocze do kosmetyczki a pozniej do domciu no i wieczorem badaniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatrzymajcie kciukiiiiii plizzzzzzzz
No jesli chodzi o jedzenie to prawda ciezko nad tym wsyztskim nadazyc kazdy mowi inaczej kazdy robi inaczej jednym cos szkodzi jednym nic...ciezko powiedziec w sumie co wolno co nie..mysle ze wsyztsko zalerzy od danego organizmu i naszego indywidualnego smaku. Powinnysmy go na prawde sluchac..chyba ze chodzi o jajka i mieso surowe to niestety odradzammmm i ryby surowe tez odradzam- mozna wytrzymac wystarczy chciec![]()
A który to bedzie tydzień? Mi udało sie umówić do tego najlepszego lekarza w naszym mieście oczywiście prywatnie i moze on tez zrobi mi jakieś pomiary jesli jeszcze beda widoczne bo bedzie to 1 dzien 15 tyg. Byle do poniedziałku [emoji12]Witajcie!!
Dornia, ja o Ciebie pytałam kilka stron wstecz (kilkanaście??). Cieszę się Kochana!! Nie przejmuj się, ja też mam wrażenie, że często nie widać tego, co piszę, bo dużo tu nas i tak jakoś ginę w tłoku. No cóż. Jak się uda to będę, a jak nie, to odpuszczę!! Ale czekałam na wieści od Ciebie!!! Ja 12.01 mam prenatalne, tylko dziecko tydzień młodsze i nie wiem czy za małe nie będzie na pomiary. No zobaczymy
Kitty - dziękuję za pocieszkę![]()