Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale kto powiedział że maliny przyspieszają poród?? To nieprawda pytałam o to mojego gin i zaprzeczył.@Mendoza813, mozesz isla mint lub fiorda. sa tez tabletki prenatal czy jakos tak, ale slabe sa, lepiej zamiast nich syrop z malin, ale tez nie duzo, bo maliny przyspieszaja porod. miod, czonek, imbir.
@sarka2016 z chlopca tez bede sie cieszyc, ale raczej dzis plci nie poznam, jeszcze za wczesnie.
U mnie wpisuje skończony tydzieńco do chlorchinaldin to nie wiem czy można brać ja kupiłam ale pisze na ulotce że nie brać w ciąży jeśli nie jest to bezwzględnie konieczne. Myślę że w aptece jest mnóstwo innych tabletek na gardło całkiem bezpiecznych. A dziewczyny jak wam lekarze piszą w karcie ciąży jeśli macie np. 14 tc i 3 dzień to piszą 14 tc czy 15 tc ????
Bo ja się zdziwiłam miałam w środę 14 tc i 1 dzień według OM, a według usg 14 tc i 5 dzień i mam napisane w karcie 15 tydzień ciąży.