julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Super tylko się cieszycDla mnie nie fajnie niestety ; ( mam pewne przyczyn dla których lepiej by było jak by nie było widać ; ( A ja od paru dni czuje się super mamm siły i wogole![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super tylko się cieszycDla mnie nie fajnie niestety ; ( mam pewne przyczyn dla których lepiej by było jak by nie było widać ; ( A ja od paru dni czuje się super mamm siły i wogole![]()
superrr tylko sie cieszyc pewnie no ale rozumiem widocznie w pracy nie chcesz zeby bylo az tak widac?-no wlasnie u niektorych widac dosc szybko a u niektorych pozniejja juz bym chicala byc grubsza na tyle ze widac ze w ciazy jestem
no to super , ze dobrze sie czujesz..ja tez tylko senna jestem czesto mi sie spac chce..szybko zasypiam wieczorem ale i szybciej wstaje no poprzestawialo mi sie troszke
![]()

Kkasiula, tak robiłam już dwa razy. Nie mam przeciwciał, więc tym bardziej unikam.
Otoz tota nasza ostatnia wymiana zdan właśnie o to poszlo.. ja napisalam cos co inna osoba cos zle zrozumiala, ja nic zlego nie mialam na mysli do tego zaczly pisac inne osoby i "problem" gotowy.. tez jestem tu kilka lat i z doświadczenia wiem ze na takie niedonowienia trzeba przymykac oko
![]()