Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Agnesdem, MalinowaMarta - czasem każdy, a ja mam ostatnio cały czas na to chęć! A kiedyś miałam właśnie czasem... Fazerkam, współczuję!!! AniaFania, zdrówka dla Danielka! Doris, zobaczymy co mi powie mój. Nieufna, mnie do kawy nie ciągnie wręcz mnie odrzuciło. Papagena, fajnie, co? Iwona35 - no i tego się obawiam. Ale co tam. Nie, że się bardzo boję, tylko w sumie nie chcę słuchać takich głupich tekstów. Patuska - wow! Gratuluję No to powód do radości wielki!!!! Wmazur - śliczne Iwona7510 - to dobrze, że i u Was ok Malinko - trzymaj się kochana!!!! Margerita - 57 lat?!?! No nieźle
Mi przyszedł dziś detektor i musiałam wypróbować. Dziś wg om to 13 tydz i 3 dzien ale dzieciątko wg usg kilka dni mlodsze. 2 razy udało mi się słyszeć serce,całe zaraz uciekali i się nie zapisało. Muszę jeszcze poczekać żeby nie musieć szukać nie wiem ile.
O taki mam
Malinka kciuki Madzia ja na początku szukałam 30 minut, a teraz góra 5 minut i łapie serduszko + kopniaki + właściwie każdy ruch najgorszej jest złapać wieczorem bo po kolacji tak szaleje, że ani sekundy nie jest w jednym miejscu. jutro według OM zaczynam 15 tydzień
No i Ty do przodu z ciążą. A ja wczoraj znalazłam i się zajaralam i zaraz detektor odstawiłam i zaraz jeszcze raz zaczęłam szukać i już nie mogłam znaleźć. Zamiast poczekać 15 sęk bo tyle trwa zapis tętna, żeby się obliczylo heheh