Julka89.89
Cudzie trwaj..
ja nawet nie patrzę ile mi zapiszę, po prostu jak słyszę stado koni biegnące to wiem, że to serduszko maleństwa, posłucham chwilę i odkładam, na poczatku szukałam za wysoko, nie przypuszczałam, że tak nisko jest,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A w którym tyg sprawdzlas?To ja na razie 3 razy sprawdzałam. Przełożyłam i po kilku sekundach juz był zapis. Nie wsłuchiwałem sie, bo nie chce dzidzi stresowac. Jak widziałam, ze jest to ok, jak bedzie starsza ciaza to moze dłużej poslucham. U nas napadało śniegu i jest 0,5 stopnia i dupa. Zobaczymy czy sie utrzyma cos by młody na sanki poszedł po przedszkolu.
...............O tą ciążę staraliśmy się pona pół roku. Chciałam czwarte dziecko i to moja sprawa, nikt nam dzieci nie utrzymuje więc niech się nie wtrąca.
....................
Na tym etapie dzieciątko jest bardzo nisko. ja na początku to prawie na kości łonowej szukałam. Teraz już wyżej ale mi leci 16/17 tc............dziewczyny jak używam na tego detektora tętna to żeby dobrze słyszeć musze zejść bardzo nisko ledwo nas kość lonowa a nawet trochę ja dotykam. czy to trochę nie za nisko....?
Mi też usi bardzo nisko robiła.
Donoszę, że tu zwariuję. Tomograf ustalili nam na 28.01 - to za tydzień!!!! Do tego czasu na pewno nie wyjdziemy. Muszę do mojego gina zadzwonić, niech da mi l4 na ciążę bo następne 2 tygodnie na opiece siedzieć mi się w ogóle nie opłaca.
Po tomografii podejmą decyzję, czy zrobić operację bez czekania na Niemcy...
Podobny trochę do mojego, ja mam sonoline B, ja znajduję serduszko bez problemu ale nie patrzę na wyświetlacz, najważniejsze, że je słyszę.Mi przyszedł dziś detektor i musiałam wypróbować. Dziś wg om to 13 tydz i 3 dzien ale dzieciątko wg usg kilka dni mlodsze. 2 razy udało mi się słyszeć serce,całe zaraz uciekali i się nie zapisało. Muszę jeszcze poczekać żeby nie musieć szukać nie wiem ile.
O taki mam