Już się zaczęło od banków.Ewelinka, ja nie wiem, czy w ostatecznym rozrachunku to wyjdzie aż tak dobrze... bo gdzieś muszą na to pieniądze znaleźć... A więc gdzieś nam zabrać niestety... bo budżet nie jest z gumy...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już się zaczęło od banków.Ewelinka, ja nie wiem, czy w ostatecznym rozrachunku to wyjdzie aż tak dobrze... bo gdzieś muszą na to pieniądze znaleźć... A więc gdzieś nam zabrać niestety... bo budżet nie jest z gumy...
znam toSłuchajcie właśnie przeczytałam, że są zabobony dotyczące ciazy wierzycie w nie?ze nie wolno pod drabina przechodzić, że nie wolno iść na cmentarz albo że jak się myje naczynia nie powinno oblewac się po brzuchu i ze żadnych łańcuszkow nosić nie wolno...no szokkk co wy na to??????? Hahahahha
to nie sporo to 2 miesiące przed więc to już było mocno w trakciekochana dowód na to ze od początku jest mowa o drugim i kolejnych dzieciach. Proszę artykuł z sierpnia 2015r czyli jeszcze sporo przed wyborami.
To fragment pewnego arytukuli ze strony www.polskie radio.pl chciałam wkleić link do tej strony ale się nie udaje
"Podczas kampanii prezydent wielokrotnie podkreślał potrzebę realnej pomocy rodzinom. Podkreślał, że rodzina jest największym dobrem państwa. 500 złotych na każde dziecko poczynając od drugiego (dla rodzin o najniższych dochodach na każde dziecko) "
z cmentarzem to nie słyszałam jesli chodzi o ciąże, slyszałam tylko,że jak ma się malutkie dziecko jeszcze nieochrzczone to nie powinno z nim się na cmentarz wchodzić bo później źle śpi..Noo i przez wizjer nie wolno Patrzeć..ale co wierzycie w niektóre rzeczy???no ja np na cmentarz musze iść..jutro..może na pogrzeb bym nie szła bo to wielkie emocje przeżycie płacz...