reklama

Lipiec 2016

no ja tez nie wiedzialam wlasnie ze maja wplyw na wyniki tym bardziej ze przyzwyczajona bylam ze ida na badania krwi jem wczensiej kolacje do 19.00 i pozniej juz do rana nic az nie pobiora mi krwi zupelnie na czczo a teraz słyszałam ze wlasnie kobiety w ciazy maja ten wyjatek ze moga cos zjesc i sie napic wody...

reklama
Witam poniedzialkowo:)
U mnie jutro zacznie się 16 tydzień czyli wizytę będę miała w 17 tyg i 2 dni. Więc może być jeszcze za wcześnie by poznać płeć. Z córką dopiero na polowkowym się dowiedziałam.
Ale ważne żeby zdrowe maleństwo było.
I już mi oojetne czy chłopiec czy dziewczynka bo przyznam się ze z poczatku wolalam chlopca,hehe...

Jolcia super się czyta takiego optymistycznego posta .
Choć trochę zazdroszczę energii ja jestem jak ten flak.
Macie jakieś pomysły na wzmocnienie sił plissss każą rada cenną....

Jak ma dobre USG i dzidzia zechce współpracować to myślę że się dowiesz kogo nosisz pod sercem :)

Julita oczywiście, że możesz się dowiedzieć, moja siostra przy swoich dzieciach wiedziała w 13 i 14 tygodniu i na zdjeciach nawet widać, oczywiście się sprawdziło. Także jak dzidzia się pokaże i nie odwróci to lekarz ci powie :)

ja mam dzis barszyk jak odejde od koma i pojde do kuchni go skonczyc :)
ogorkowa tez byla w planach ale wyjadlam wszystkie ogorki.... bo ogroki sa TAKIE PYSZNE!!!

ja tez dosc szybko sie dowiedzialam o plci dziecka, ciekawe czy dzis sie bedzie chcial/a ujawnic

reklama
hmmm no ciekaweee jak bedzie u mnie czuje ze bedzie chlopczyk a w chinskim wyszlo ze dziewczynka hahah wszyscy tez mówią ze bedzie chlopak:) sama nie wiem nie chicalo sie malenstwo ostatnio pokazac mysle ze teraz jak bede u gin będzie wielki dzien...i w koncuu sie dowiemy ale bedzie szalenstwo!!!!!!!!!a do 05.02.2016 jeszcze tyle czasuuu ufffffffffffffffffffffffffffffffff

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry