• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2016

reklama
Nedi no ja nie łykam jeszcze witamin...
Ja też mam zapędy na śmieciowe jedzenie...McD smakuje mi jak nigdy :errr:
Mi tam płeć nie gra roli żadnej -ważne żeby dzieciątko zdrowe było....ale rozumiem Was :) w końcu mam w domu i córę i syna....
Dzisiaj jak podburzona jestem......nie wiem o co ...:cool2: hormony????czy co?

no ja łykam witaminki te które gin mi polecił oczywiście..co do McD o tez czasem go zjem no co zrobić ;) Ja jestem w 1 ciąży ale na prawdę mi to obojętne co będzie najważniejsze właśnie aby zdrowe było:)

No ja tez byłam jakaś dziwna dzisiaj z rana ale dziewczyny tutaj mnie dziś rozluźniły jakoś...no i paczka zjadłam no i teraz czekam i czekam na gyrosa aż przyjedzie coś go nie ma;(

no ja łykam witaminki te które gin mi polecił oczywiście..co do McD o tez czasem go zjem no co zrobić ;) Ja jestem w 1 ciąży ale na prawdę mi to obojętne co będzie najważniejsze właśnie aby zdrowe było:)

No ja tez byłam jakaś dziwna dzisiaj z rana ale dziewczyny tutaj mnie dziś rozluźniły jakoś...no i paczka zjadłam no i teraz czekam i czekam na gyrosa aż przyjedzie coś go nie ma;(

Powiedz dostawcy że jak śmie się obijać ciężarna jest głodna :) :) :) hahaha

A ja w pierwszej ciąży miałam taką nagonkę na frytki ze aż chora byłam jak nie zjadłam.
A że ja smazonego nie mogę to kupowałam frytki mrożone i w piekarniku piekłam no pycha...było.
Teraz fast food mnie nie ciągnie.

eh.... ja to bym bułkę z masłem serem żółtym zjadła! albo tosta z piekarnika! ale mi brakuje jedzenia.... jestem dzis taka głodna :( czekam na 16 na podwieczorek (około 25 g chleba ziarnistego z wędliną i ogórkiem) no jest sobie czym pojeść :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry