• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2016

reklama
dużo pije. staram się dużo pić. więcej napewno niż przed ciążą. na pęcherz od paru dni pije żurawine, zażywam żurawit i jem suszona. do tego dużo witaminy C i dalej by mi nie przechodziło ? :( strasznie to uciążliwe

Haha jak się pomaluje to też lepiej wyglądam, ale teraz jak przez przeziębienie siedziałam w domu bez makijażu to nie mogłam patrzeć na siebie... Dziś już przypominam człowieka [emoji12] zaraz jedziemy z mężem do kina na pitbulla bo tak chciał jechać w weekend a ja chora wiec dziś sama zaproponowałam. A z tymi krostami na ramionach to u mnie nowość nigdy w życiu tam nie miałam - mam nadzieje, że to minie, czytałam i to podobno wina hormonów [emoji848]

reklama
Ja mogę 11kg i to jest zgodne z tym co lekarz mi powiedział. Z Wiki przytyłam 18kg do 32tyg w tym w wyniku zatrucia 8kg w 5tyg. Także dla mnie ważna jest kontrola i wyłapanie takiego ewentualnego skoku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry