Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzien dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!DZIEWCZYNY sluchajcie bylam na zajeciach dla ciezaroweczekale fajnieeeee jestem mega zadowolona zpaisalam sie na kolejne
rozne brzuszki mamy mialy jedne bardzo duzeeee jedne nie wielkie ..ale kazda z nas dawala rade
na prawde bylam pelna podziwu widzac mamy z tymi na prawde duzymi brzuszkami super ze sa takie kobiety w ciazy ktore chca sie ruszac dbaja o siebie
super sprawa z tym fitnesem-zajecia nie sa wcale takie super lekkie ale nie sa tez ciezkie-sa pzystosowane do kobiet ciezarnych
POLECAM WSZYSTKIM!!!!!!!!!!!!!!! Teraz po fitnesie przyjechalam do pracy i do Was
wiec zaraz postaram sie wkrecic w tematy
![]()

zielona mi też już prawie wogole i odkryłam sposób jak robić aby nie bolało))
)

Jeśli cukier jest bardzo wysoki to możesz czuć senność, ale najczęściej nie ma objawów, a wspominałaś o tym lekarzowi? może poproś go o wcześniejsze badanie.

I tylko na polecenie lekarza specjalisty. System sam wszystko sortuje - skoro wpisalam w ankiete, ze mamy cukrzyce w rodzinie, to znaczy, ze mam "jeden faktor ryzyka", po czym system generuje elektroniczny list, ze wezwaniem, kiedy sie zglosic na badanie...SARKA - super zapisuj sie zapisuj i dawaj znac co i jak
DORIS- hmm ale czmeu dostalas infekcji co lek powiedzial..od czegoo..dobrze, ze szybko zareagowalas..ze nie zwlekalas.
JOLCIA- no to poszalejesz w tlusty czwartekale ale zdrowo za to!!!!!!!!!!!Bedziesz super wygladac!!!! Teraz ogolnie kobiey o siebie dbaja w ciazy zdrowo jedza..ale niektore to chyba zapominaja calkowicie o sobie- bardzo zleeee
sluchaj zrobimy tak Ty w tlusty czwartek zjedz zdrowo łososia ja zjem jednego tylko paczka pol za Ciebie i pol za mnie ok?i na tym koniec
NIEUFNA- co do kotow hmmmm no co Ci tu doradzic w sumie nie wiem bo jak nagle poczulas do nich wstret...to unikaj ich po prostu i juz..nic kolo nich nie rob..
AGA30- no dokladnie bardzij nam zaszkodzi zle umyta salata warzywa owoce..dlatego wszytsko myje bardzo dokladnie w cieplej wodzie a salate plusze w sodzie oczyszczonej. Nie ma zartowwwww
co do wozeczkow to mega ciezki wybór serio..jaki producent jakie kola..jaki kolor..ahhhhhh![]()
No ja też myślę o 6 bo potem to już różnie mogę się czuc.ooo ja sie wybieram z mezem ale jak bedzie brzuszek duzy
tak okkkkk 5 miesiacanooo 6