Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Malinka, ściskam Cię mocno.Dziewczyny, wpadam tylko żeby powiedzieć, że wczoraj Prezes NFZ podpisał nam zgodę na leczenie w Niemczech.
Jednocześnie dziś w CZD podjęli decyzję o operacji w poniedziałek bo naczyniak za bardzo się rozrósł.
Jestem kompletnie rozbita, nie wiem, czy godzić się na tą operację. Z drugiej strony w tym stanie nie puszczą nas do domu a ja nie wnioskowalam o transport medyczny do Niemiec bo myślałam, że sami pojedziemy...![]()
czuje sie bardzo dobrze jak narazie wiec czemu niezwolnienie w uk wypisac moze tylko lekarz rodzinny. od prywatnego lekarza zwolnienia nie sa tutaj akceptowane. lekarz rodzinny nie wypisze zwolnienia z pracy jesli naprawde nie jest sie bardzo chorym. jesli chodzi o platnosc podczas zwolnienia to zalezy to od firmy dla ktorej sie pracuje. ja mam 100% platne do kilku tygodni (nie pamietam dokaldnie ilu) pozniej tylko rzadowe (czyli prawie nic), chyba ze jestem w bardzo zaawansowanej ciazy to biora od razu z maciezynskiego. natomiast w mojej firmie w czasie ciazy wolno mi co chce
moge miec przerwe co godzine, moge sie polozyc jak zle sie czuje lub jechac do domu w polowie dnia. raz jak dostalam migrene zamowili mi taksowke do domu (pracuje 25 km od domu) wiec narzekac nie moge
ja za to podziwiam wszystkie przyszle mamy ktore sa cala ciaze na zwolnieniu ( te ktore nie sa w ciazy zagrozonej oczywiscie) bo ja bym sie chyba zanudzila![]()
Ja też w pierwszej ciąży i też się zastanawiam kiedy będą pierwsze ruchywiecie co powiem Wam ze dziwne uczucie to co sie dzieje w brzuszku nie wiem cyz to malenstwo czy cos sie uklada...heh jestemw 1 ciazy i dlatego nie wiem kiedy to beda te ruchy![]()