Iwona35 - ja uwielbiam Ludoviko Eunaudi, w ciaży z Ami całymi dniami słuchałam i jak tylko coś się działo jak była maleńka to puszczałam tą muzykę i ona się uspakajała

naprawdę muzyka działa cuda

a teraz jak czasem słuchamy (bo częściej goszczą u nas fasolki i inne przeboje dziecięce) to ma kilka takich utworów, że potrafi się 'zatrzymać' i wsłuchać
Fazerka- a może spróbuj syrop z cebuli? może pomoże na tan kaszel. Szybkiego powrotu do zdrowia!
Juka - powodzenia !
Aga- jak już zaczęłaś brać ten antybiotyk to nie przerywaj leczenia!
Witam nowe Lipcowe Mamy
Agnesdem- mi też się marzy juz choc wiosna... ale najbardziej to chcę lipiec i moje maleństwo!
Gwiazda - ja to bym chciała urodzić wcześniej i to chyba będzie wcześniej bo skończy się cc.
Malinka- super, że nfz podpisał umowę, a nie można dodatkowo załatwić takiego transportu? wiem, że to bardzo drogie gdybyście chcieli sami opłacić bo nasi znajomi w listopadzie w trybie pilnym musieli transortować 3 miesiecznego Szymusia na operację do Niemiec do dr Malca. trzymam kciuki jednak za niemcy!
AniaFrania- ja Ami też urodziłam w dzień terminu

a co do czasu do porodu to dla mnie to cała wieczność... ateraz jak każdą godzinę śledzę, kazdy dzień notuję to jeszcze bardziej się wlecze.
Maryńka - nic nowego nie jadłam... tym basenem mi przypomniałaś ze kilka lat temu miałam coś takiego właśnie po basenie... ale teraz już od lat na basenie nie byłam...
Nieufna super wieści z wizyty
Lila - nie zeszło

no nic... mam doła przez to ale przecież sobie w głowę nie strzele...
MamaWiki- sukienka świetna!
Co do wagi to ja maksymalnie mogę przytyć 6 kg od wagi wyjściowej - czyli maksymalnie mogę ważyć 56 kg. We wtorek u diabetologa było 49,6, zobaczymy co będzie w poniedziałek u ginekologa.
Tłusty czwartek- zrobie sobie w pierwszy czwartek po porodzie

no ale 4.02. grzeszę za pozwoleniem diabetologa makaronem z łososiem w sosie śmietanowym z pietruszką i brokułami