Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Malinka![]()
kurka nawet nie wiem co Ci powiedzieć
sciskam mooocno!
AniaFania, Anulka na bank zaczniemy sie rozpakowywac w polowie czerwca a skończymy gdzies w polowie sierpnia![]()
jak nie wierzycie to popatrzcie na inne miesiące na forum juz na liste rozpakowanych mam
Agnesdem, dziwnyprzypadek ja w pierwszej ciazy bardzo pozno czulam ruchy i nigdy ich nie czulam full mocno, chyba przez duzy brzuch.. w tej ciazy pewnie będzie podobniemoja druga ciaza a wyraźnie ruchow jeszcze nie czuje a to 16tc i bodajze 3dzien
AniaFania ciesz sie, jeszcze przytyjesz... tak naprawdę to teraz zaczyna się dopiero tycieja mam narazie plus dwa kg
Nieufna ja z synem +22kg mialampo porodzie spadlo 7kg następne 15kg spadalo przez okragly rok
ciekawa jestem jak bedzie tym razem.... porownujac to na wadze mam plus 2kg z Maksiem na tym etapie mialam plus 4kg piersi i biodra mniejsze niz w poprzedniej ciazy ale brzuch 2cm wiekszy
![]()
Tak!taki sernik na przykład - na pewno ma mnóstwo wapnia, prawda?
Ja tez mialam wtedy termin na poczatek stycznia 2012 ale Zuzia wolala urodzic sie 21.12.11 i byc juz z nami w swieta ☺Mam synka 10 dni młodszego31.12.2011
![]()
![]()
bylam styczniowka 2012.