Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Neddi współczuję zwe malutka juz Ci zrobiła pobudka ale może uda Ci się jeszcze usnac! uciekaj spać ja właśnie susze wlosy i pewnie sąsiedzi na mnie klna. ..
hihi ale ekstra ja doskonale pamiętam kiedy pierwszy raz poczułam jej fajne tonjest uczucie chociaż ja strasznie czekam aż zacznie kopać tak jak pilkarz
Zaczynam się zastanawiać. Jestem 15 tydz i dni. Druga ciąża ale to był wyraźny kopniak a nie smyranie i na pukanie w to miejsce dwa razy dostałam odpowiedź
Za nisko żeby to były jelita. I dzidzia na usg jest większa niż z OM. Zwatpilam ale chyba się nie pomyliłam
no myślę że Ty się nie pomyliłas skoro to Twoja druga ciąża to już wiesz jak to wygląda od środka a nie tylko z intenetu zrezta dziewczyny pisały te doświadczone ze za drugą ciąża wcześniej się czuje niż za pierwszą ja bym była dobrej myśli ze to właśnie to!!!!