ruda@91
Fanka BB :)
Ja byłam parę minut po otwarciu i było pełno ludzi właśnie na tym dziale dla dzieci.a szaleństwo było, czy spoko nie aż tak powybierane?![]()
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja byłam parę minut po otwarciu i było pełno ludzi właśnie na tym dziale dla dzieci.a szaleństwo było, czy spoko nie aż tak powybierane?![]()
Ja byłam parę minut po otwarciu i było pełno ludzi właśnie na tym dziale dla dzieci.
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Z tego co pamiętam jesteś z Wrocławia. Na Brochowie anestozjolog jest 24h/7. I nie trzeba nic dopłacać. Jeżeli poprosisz to przychodzi, przeprowadza wywiad i na podstawie tego sprawdza czy może dać Ci znieczulenie.dziewczyny a jak to jest ze znieczuleniem w szpitalu..dostanie sie normalnie bez problemu czy trzeba zaplacic czy co..bo moja kolezanka mowi ze nie daja tak oo..ze w ciezkich przypadkach daja..
ze niby samemu trzeba zadzwonic do anestezjiologa i poprosic?????????????????????
hejj tak tak z wroclawiaZ tego co pamiętam jesteś z Wrocławia. Na Brochowie anestozjolog jest 24h/7. I nie trzeba nic dopłacać. Jeżeli poprosisz to przychodzi, przeprowadza wywiad i na podstawie tego sprawdza czy może dać Ci znieczulenie.