Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Skusiłam się i poszłam, bo mam lidla niedaleko pracyJa byłam parę minut po otwarciu i było pełno ludzi właśnie na tym dziale dla dzieci.
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Tylko w pepco ta jakość zostawia wiele do życzeniaW Pepco ostatnio oglądaliśmy fajne body![]()
ale chodzi ci przy porodzie? bo u mnie na porodówce to nie mają swojego anestezjologa i o znieczuleniu nie ma mowy no chyba że ccdziewczyny a jak to jest ze znieczuleniem w szpitalu..dostanie sie normalnie bez problemu czy trzeba zaplacic czy co..bo moja kolezanka mowi ze nie daja tak oo..ze w ciezkich przypadkach daja..
ze niby samemu trzeba zadzwonic do anestezjiologa i poprosic?????????????????????
mamy jakąś grupę zamkniętą?Wpadam na chwilkę napisać, że dodałam zdjęcie na grupie zamkniętej jakbyście chciały zobaczyć jak wyglądam. Później wszystko poczytam. Miłego popołudnia pa
dziś w h&m online jest 10 % na ostateczną wyprzedaż i darmowa wysyłka z kodem tylko nie wiem czy nie trzeba się zapisać do newsletterapytałam już wcześniej, ale mój post zniknął w tłumie innych, w każdym razie już w dużym skrócie - czy możecie polecić jakieś sklepy on-line, gdzie warto zaopatrzyć się w ciuszki dla maluszków. Są jeszcze przeceny, więc chciałam skorzystać, a na chodzenie po sklepach jakoś nie mam siły ani ochoty.