reklama

Lipiec 2016

reklama
dziś w h&m online jest 10 % na ostateczną wyprzedaż i darmowa wysyłka z kodem tylko nie wiem czy nie trzeba się zapisać do newslettera
ja już kupiłam małej dwa opalacze i body ze spodenkami na 56 ze smyka ale too przy okazji bo Martynce zamawiałam
Ostatnio w h&m kupiłam sobie na wyprzedaży dwie pasiaste koszulki ciążowe online teraz czekają na większy brzuszek [emoji12]

dziś w h&m online jest 10 % na ostateczną wyprzedaż i darmowa wysyłka z kodem tylko nie wiem czy nie trzeba się zapisać do newslettera
ja już kupiłam małej dwa opalacze i body ze spodenkami na 56 ze smyka ale too przy okazji bo Martynce zamawiałam
Dzięki !! Własnie kupiłam sobie krótkie spodenki, bo chcemy z mężem leciec gdzieś w marcu a może juz być w Hiszpanii ciepło i body :) Mega dzięki i dostawa gratis. nie trzeba się zapisać do newslettera:)

reklama
ja nosze na pół luźne, raczej widać brzuch, bo znowu workowatych rzeczy nie lubie. Też bym sobie kupiła ten stanik do karmienia w Lidlu, tylko zastanawiam się jaki rozmiar, teraz noszę B

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry