Needi
Fanka BB :)
molimoli ona to już z miesiąc temu urodziłaHaha wczoraj oglądałam program nie wiedziałam że jest w drugiej ciąży [emoji56] a brzucho ma pokaźne.
Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
molimoli ona to już z miesiąc temu urodziłaHaha wczoraj oglądałam program nie wiedziałam że jest w drugiej ciąży [emoji56] a brzucho ma pokaźne.
Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka

przynajmniej o rozmiar większyja nosze na pół luźne, raczej widać brzuch, bo znowu workowatych rzeczy nie lubie. Też bym sobie kupiła ten stanik do karmienia w Lidlu, tylko zastanawiam się jaki rozmiar, teraz noszę B
Haha to ja nie w temacie [emoji14] Ale wczoraj w Tv z brzuchem była [emoji41]molimoli ona to już z miesiąc temu urodziła![]()
oo fajnie a lekarz ci pozwolil leciec? Mi nieeeDzięki !! Własnie kupiłam sobie krótkie spodenki, bo chcemy z mężem leciec gdzieś w marcu a może juz być w Hiszpanii ciepło i bodyMega dzięki i dostawa gratis. nie trzeba się zapisać do newslettera
![]()
ja nosze na pół luźne, raczej widać brzuch, bo znowu workowatych rzeczy nie lubie. Też bym sobie kupiła ten stanik do karmienia w Lidlu, tylko zastanawiam się jaki rozmiar, teraz noszę B
Tzn. pierwszy lekarz do którego chodziłam powiedział, że nie przeciwskazań ale teraz zmieniłam lekarkę i byłam u niej raz i ide 18.02 jak pozwoli to chcę lecieć jak nie to polskie morzeoo fajnie a lekarz ci pozwolil leciec? Mi nieee
Byłam z jakieś poł h temu w lidlu zostaly same meeeeega wielkie rozmiaryja nosze na pół luźne, raczej widać brzuch, bo znowu workowatych rzeczy nie lubie. Też bym sobie kupiła ten stanik do karmienia w Lidlu, tylko zastanawiam się jaki rozmiar, teraz noszę B
Bardzo lubię Zakopane co prawda dużo ludzi zawsze, ale klimat jestrozumiemno na pewno krotkie spodenki Ci nie beda potrzebne nad naszym morzem
raczej ciepla kortka wygodny dresik
fajnie my tez chcemy wyskoczyć gdzieś w marcu lub kwietniu..może zakopane
![]()