Zielona_stokrotka
Fanka BB :)
Jeśli masz tak gęsta krew to poproś lekarza o skierowanie na badanie ddimerów.
I fibrynogenu, dla pewnosci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Jeśli masz tak gęsta krew to poproś lekarza o skierowanie na badanie ddimerów.
Ja na razie kupuję luźniejsze bluzki w zwykłych sklepach - po prostu wymieniam garderobę na mniej obcisłą i dłuższą (bo niektóre swetry mi się tak opinają na brzuchu, że wychodzi pas od spodni i wkurza mnie to)na pewno zainwestuję później w coś wygodnego do karmienia.
Ze stanikiem do karmienia też mam zagwozdkę jaki rozmiar - celować w miseczkę o jeden większą od tego, co będzie przed porodem, tak? A obwód też wziąć większy, czy raczej obwód bez zmian?
Ja kilka lat temu w nocy po pracy dzwonilam do męża, że kluczyka w stacyjce nie mogę w żadną stronę przekręcić a on mi powiedzial, że muszę zapalniczką nagrzać kluczyk bo przy tym potężnym mrozie mogla zamarznać. O dziwo pomogło!Hehe co do szybkiego kursu meskich spraw to śmiać mi się do tej pory chce jak jakies dwa tygodnie temu musialam jechac do sklepu z synkiem, wsiadamy w samochod a samochod nie odpala! Instrukcje telefoniczne od meza dostalam co zrobic.... rozkrecalam deske rozdzielcza bo pod nia cos tam nie stykaśmieszny widok.... baba w ciazy z dzieckiem naprawiajaca samochod
![]()
oczywiście dalam rade
![]()
Mnie też dzisiaj bardzo boli brzuch i plecy. Już nawet nie wiem jak ma siedzieć. Dobrze, że jutro wizyta bo już mnie zżera ciekawość co sie w tym brzuchu dzieje.U mnie dzis rzygajaco i boli mniemokropnoe brZuchwizyta dopiero w piątek. Poczytam Was jako odżyję. Choć dziś sama z małym więc będzie ciężko
Do kogo trzeba się zgłosić po dostęp do grupy zamkniętej?
Ja czekam na płeć. Prawie wszystko juz mam, ale wiadomo, że nie odmówie sobie drobnych zakupow dla przyjemnościi oczywiście, czy Wy zaczęłyście już szaleństwo zakupów![]()