Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja to samo, nie chce byc grubą beczkaa w czerwcu mam wesele dobrego kolegi wiec nie chce być spuchnieta foczką hehe
![]()
<br />Ja to samo, nie chce byc grubą beczka[quote uid=163087 name="sarka2016" post=13702164]jolcia ty się starasz przytyć a ja się modlę aby nie przytyć bo pewnie gruba beczka będę na lato.... ahhh życie)
Ale zazdroszczę stwierdzenia "jaka ciąża jest fajna" u mnie ciąża to dość ciężki okres... chciałabym kiedyś móc opowiadać córeczkom, że ciąża to coś wspaniałego... eh...ja się czuje dziś lepiej..chyba sie wyspałam wczoraj zdrowo zjadłam a dziś byłam na fitnessie ale nas dzisiaj zmęczyła jacie jajaj dużo ćwiczeń było na wzmocnienie dolnych części ciała nogi miednica..fajna sprawa..no i teraz w czwartek kolejne zajęciajuz wypiłam sobie właśnie pyszny koktajl maz mi zrobił do pracy kiwi banan mleczko i płatki owsiane
później mam sałatkę z kurczakiem tez mi zrobił na dziś do pracy kanapeczka z pasztecikiem domowym no i owoceee a na deser paczek
jaka ciaza jest fajna
MalinowaMarta: super ze dostaliście kluczeeee ale się ciesze razem z Wami!!!No to teraz bedzie sie u Ciebie dzialo
Venicee: ja biorę folik, vitamina d3 1000 jedna kapsułka dziennie i DHA MAMA jedna kapsułka dziennie-a dha mama kosztuje ok 60zl
FARBOWANIE WLOSOW:słuchajcie już wszystko wiem wypytałam wszędzie i wielu fryzjerów - MOZNA FARBOWAC najlepiej po 3 miesiącu i w dodatku farba bez amoniaku oczywiście nic nie szczypie..nic nie śmierdzi..delikatna farba i do tego nie niszczy włosów..jesli chodzi o pasemka-to po prostu można dodac słabszą wode-fryzjer dobry wie o co chodzi..tylko przed farbowaniem warto sie zapytać wszystko i powiedzieć ze jest się w ciąży.
Ahaaa dziewczyny ktora z Was mowila ze maz jest zly na plec??????????????