reklama

Lipiec 2016

aaa słuchajcie bylam wczoraj na badaniach co zle sie czulam i zemldlalam na chwile opowiadalam Wam dzis odebralam wyniki i chyba wszystko ok

Iwona35- SUPERR GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale fajnie ze juz wieszzz ja juz czekam na duzy brzuszek i kopanieeeeeeeeeee
Wiesz Kochana, ucieszyła mnie ta wiadomośc ale taką full radość poczuje chyba jak dzidziek będzie miał 10 na 10 punktów i wszystko na swoim miejscu. Chyba już taki urok rodzicielstwa po 30stce, Inna radość z innych rzeczy. Samą mnie to zdziwiło wczoraj. Myślałam,że jak sie dowiem,że syn będę skakać pod sufit atu takie przyjęcie na spokojnie. Może też dlatego, że wizyta była awaryjna i skierowana bardziej na to czy tam się nic nie dzieje..

reklama
Agnes ja też nie wiem ....nie znam się aż tak.
U mnie to dopiero imprez...omina mnie prawie wszystkie hehheh i dobrze...
30 siostrzeńca, 40 najukochańszej kuzynki,50siostry, 2 wesela synów mojej siostry-w lipcu i wrześniu....noi chrzest jakby co :D
Malinka kochana odezwij się -bo zaczynam się martwić !
Trochę poprasowałam .....

Z WYJĄTKIEM krwi pobranej od noworodków lub KOBIET W CIĄŻY, występowanie niedojrzałych granulocytów we krwi obwodowej wskazuje na wczesną odpowiedź na zakażenie, stan zapalny lub inne bodźce ze strony szpiku kostnego

takie coś znalazłam..może więc nic groźnego?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry