Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak, mam 14 latkę. Na razie jeszcze nie dość przetrawiłam sprawę by pisać więcej szczegółów. Napiszę może na zamkniętym jak mi tam dziewczyny zaakceptują, ale pewnie jeszcze nie dziś@Iwona a co sie stalo? ty masz core w tym wieku? jak ja sobie pomysle, jaka ja bylam wtedy najmadrzejsza, a wszystkie rady rodzicow byly jako atak na moja niezalezna, dorosla osobe to az sie boje co mnie teraz po tej stronie czeka
zjadlam dwa paczki i to byl blad, bleeeeee. obrzydlistwo. po co ja sie na nie skusilam.
Zagryź to pączkiemale mnie dzis glowa boli a do tego jeszcze niedlugo jade do dentystyyyyybede miec znieczulenie i wymiana plombyyyy boze tak mi sie nie chceeee
Jaki kolor?witajcie. Ja wrocilam. kupiłam suknie ślubną, dużo droższa niż się spodziewałam ale dla ciężarnej w 6 miesiącu były tylko 3 rodzaje i jeden akurat najdroższy mi się spodobał i okazał się najwygodniejszy..
jeszcze poprawiny ale to już zamówię na necie suknie dla kobiet w ciąży i 3 pary butów... juz bym chciała mieć to z głowy