• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2016

reklama
zielona nie powiedziałam ze lepsza tylko wg mojego lekarza diagnostyka jest dokladniejsza bo mają dokładniejsze odczynniki... mówiła ze jestem kolejna pacjentka której coś się nie tak wyszło w tym szpitalu... kazała mi powtórzyć wynik w 3 labolatorum

W dodatku ja rok temu miałam operację usunięcia tarczycy i teraz branie leku jest prioryetem bo nie ma innej opcji muszę pilnować by nie zwymiotowac minimum 0,5-1h czasu od polkniecia tabletki.
Od dziś piję siemie lniane ciekawe czy coś pomoże.

zielona nie powiedziałam ze lepsza tylko wg mojego lekarza diagnostyka jest dokladniejsza bo mają dokładniejsze odczynniki... mówiła ze jestem kolejna pacjentka której coś się nie tak wyszło w tym szpitalu... kazała mi powtórzyć wynik w 3 labolatorum

Sarka2016, ale to troche kosmos, bo przeciez placicie za wszystkie badania, czyz nie ? To wydaje mi sie, ze wszystko powino byc totalnie na tip-top.. A nie dokladac stresu pacjentom...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry