reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
gotujesz wode w garnku pod koniec gotowania dodajesz ze 2 saszetki rumianku przykrywasz aby sie zaparzylo szybciej bierzesz recznik nachylasz sie nad garnkiem i wdychac z recnzikiem na glowe sama to robilam i mi pomoglo na bol gardla i katar albo to samo wszytsko tylko sol morska wsypujesz i wdychasz tez wyprobowalam i pomaga:)

Powtórze się, bo w złym temacie z tego amoku napisałam.

Cześć dziewczyny. Wczoraj z mężem składaliśmy szafki do łazienki, wyszło fajnie, ale podczas skręcania rączki trochę się płyta uszkodziła i słabo to wygląda. Macie pomysł jak to zakryć? Myślałam o jakiejś naklejce może ....

Poza tym humor mam słaby, dopadają mnie nerwy z powodu pracy i tego, że będą nas zwalniać. Niestety, jak likwidują zakład to mi nic nie pomoże :( Załamka. Gdzie ja znajdę pracę w moim wieku :((( W ogóle mnie ta ciąża nie cieszy i to mnie też dołuje:(
Jestem na zwolnieniu od końca grudnia, bo nie mogłam tam pracować i szef mi zaproponował L4, żeby mnie nie przenosić na inne - gorsze finansowo stanowisko.
Brzuch mnie od wczoraj boli, nastrój płaczliwy, pogoda do bani.....

Nieufna a gdybyś zrezygnowała z tej pracy i np ktoś znajomy by Cię zatrudnił? Na pierwsza składkę byś wyłożyła a pózniej już ZUS by Ci płacił i w ciąży i na macierzyńskim to pracodawca nic by nie płacił za Ciebie? Tak mi przyszło do głowy...

reklama
Doris, ja też właśnie miałam takie jednorazowe coś różowe w okolicach świąt i stąd ta luteina i duphaston. A co do różnicy, no właśnie o to chodzi, że nie zawsze wychodzi tak, jak byśmy chcieli, no ale co zrobić. Ja urodziłam w 2005, a w 2006 drugie poroniłam, a też miała być mała różnica. A potem 2,5 roku starania o Nikośka. No i wyszło 5 lat. A teraz to już w ogóle różnica 11 i 6 lat. I ok. Jest jak jest :)
Mendoza, o matko! Ja tak nie lubię zimy!! Zamarzłabym tam :D Ty chyba musisz lubić takie klimaty, co? :)
Agnesdem - ja też biegam częściej siku, ale tylko w nocy. Piję więcej, zwłaszcza wieczorem mam pragnienie wzmożone. No i apetyt też dosyć dosyć, chociaż staram się nie przeginać. Ale to picie i jedzenie to może być na mróz, tak mówią :)

Do góry