Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a wiesz,że to właśnie może być przyczyna? Barkuje Ci tlenu, stąd takie samopoczucie. Zmęczenie i słabnięcie to często efekt niedotlenienia.@agnesdem witaminy biorę, jem chyba w miarę zdrowo, morfologia książkowa. Może po prostu jakiś słabszy moment teraz, może jeszcze zmęczenie pracą ze mnie wyłazi. Ze spacerami to u nas słabo. Jak jest smog, to raczej nie wychodzę. Ale może jutro się uda wyrwać gdzieś za Kraków, tzn. ja bardzo chcę, mąż wolałby posiedzieć w domu i odpocząć, ale zobaczymy...
@nieufna trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło po Twojej myśli!
to znaczy ze za kazdym razem wklejasz tego linka manualnie jak chcesz napisac na forum?ja robie tak ze jak juz stworze suwaczek to kopiuje ten link z tego 1 okienka wklejam tu gzie chce pisac z Wami i naciskam ODPOWIEDZI GOTOWE
![]()
ja z drugiegoja robie tak ze jak juz stworze suwaczek to kopiuje ten link z tego 1 okienka wklejam tu gzie chce pisac z Wami i naciskam ODPOWIEDZI GOTOWE
![]()
Hehe Needi bardzo ambitny plan [emoji12] No, ale masz racje niby siedzenie, leżenie takie fajne..., ale na dłuższa metę to nie ma co robić a i od lenistwa człowiek potrafi być zmęczony...Ja od tego leżenia się potne. Nawet w onternecie nie ma co robić. Może po wizycie u gina mąż mnie na burgera zawiezie.
agnes w sygnaturkę sobie wrzuć w swoim menu użytkownika i już będzie na stałeniestety chyba ze jest jeszcze jakis inny spoosb o ktorym ja nie wiem...dlatego nie wklejam go tylko czasami..
agnes w sygnaturkę sobie wrzuć w swoim menu użytkownika i już będzie na stałe
napisałam Ci priv co i jakoooo ze ja na to właśnie nie wpadłamdziekiii