Gwiazda_237
Fanka BB :)
Dziewczyny jak myślicie mogę kupić już wózek jak mam w fajnej cenie i wogole i żeby stał w garażu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
eee tam za dużo czasu, opatrzy Ci się albo znajdziesz później coś fajnego i będziesz żalować![]()
No znasz siebie bardziej niż ja Ciebie, to kupujKurde tylko znam siebie i będę żałować jak nie kupię a tym bardziej będzie to prezent nie wiem właśnie
No znasz siebie bardziej niż ja Ciebie, to kupujJa np wiem,że mi by sie opatrzyło i do tego czasu zobaczyłabym z 10 innych wg mnie lepszych
![]()
No to się oszczedzaj a my trzymamy kciukiCześć dziewczyny☺ Miałam się odezwać wcześniej ale ambitnie wszystko najpierw nadrobiłam. Ale nie pamiętam co komu napisać☺
Ja dziś rano miałam amniopunkcje.. Trzy dni leżenia i wstawania tylko do toalety.. I tydzień oszczędzania się...

ja mam gina 2 pietra nizej schodze 5 minut przed wizyta, pytam ile jeszcze i wracam na nowy termin albo czekam chwilke i wchodze. Rano nie ma opoznien a wieczorem to i 2h