Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pewno przesadzam ale ktos kto zyje z Toba 5 lat pod jednym dachem powinien wiedziec ze ja nie mog byc glodna bo robi sie nerwowa i jak bym z tym nie walczyla nerwy zawsze wygrywajaKlaudys wybacz ale czy ty nie przesadzasz? Przecież sprzata od rana nie siedzi. Pewnie wystarczy mu powiedzieć to poleci po chleb

No ja od godziny nie spie ale za to juz od rana musialam sie wkur... bo nawet w domu nie ma pieczywa a moj maz lazi i odkurza po domu jak by nie mogl wpierw kupic chleba jak juz chce byc taki pozadny.
No niestety jak człowiek głodny to zły i do tego w ciążyPewno przesadzam ale ktos kto zyje z Toba 5 lat pod jednym dachem powinien wiedziec ze ja nie mog byc glodna bo robi sie nerwowa i jak bym z tym nie walczyla nerwy zawsze wygrywaja
Nie ma to, jak się człowiek nastawi. Wczoraj było mi tak przykro, że nawet nie napisałam, zresztą po powrocie miałam dom pełen gości, to nawet nie było jak. Czyli nie wiem nic. Ruchów w sumie nie czuję. Wspaniale! A wizyta kolejna 29 lutego. Powiedział, że do tej pory, od początku ciąży usg co dwa tygodnie to za często i mi nie zrobił, a ja się do takich częstych usg przyzwyczaiłam