Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tu jest przepis. Tylko ze ja go nie odlewalam po kilku dniach, tylko dodawałam w takich proporcjach jak są.ja tez chce przepis na zakwas!
kto chce truskawek, mam koktail truskawkowy, co prawda z mrożonych, ale jest pyszny! zapraszam!
W sensie z własnych wyrobów bo na obiad oczywiscie były plackiJulka lubię takie spodenkidla dzidzi...wygodne są.
Needi tylko ?
sarka a jak daleko musiałyby podrózowac?Iwonka wyślij mi paczkę plissss chce domowego paczka! !!
dam super przepis na chlebek tylko daj paczka
Aga a sama robisz zakwasie?
Margerrita trzymam kciuki
Julka oj nie martw się na zapas głupim egzaminem najwyżej napiszesz jeszcze raz ... nie stresuje się![]()
będą zaliczone! muszą byćWróciłam padnięta. dzisiejsze egzaminy to porażka,z jednego pewnie poprawka, baby z filozofii to jednak sa popiepszone![]()
no kuźwa i skąd ja teraz truskawki wytrzasnę...ja tez chce przepis na zakwas!
kto chce truskawek, mam koktail truskawkowy, co prawda z mrożonych, ale jest pyszny! zapraszam!
hehe Mamawiki32 pewnie trzeba korzystać jak możnaTylko ja się zastanawiam jak, pytałaś czy Cię przepuszczą czy się wepchnęłaś? Też się ostatnio zastanawiałam żeby skorzystać z brzuszka w rossmanowej kolejce tym bardziej, że zauważyłam przy kasie naklejkę, "kobiety w ciąży bez kolejki" ale bałam sie reakcji tych przedemną
i poczekałam grzecznie na swoją kolej.
Co do pomelo to ja też uwielbiam ale ostatnio rzadko kupuje po tym jak ostatnio kilka razy źle trafiłam zraziłam się.