Dziwnyprzypadek
Fanka BB :)
Ja mam macdonala w pracy po drugiej stronie ulicy...przed sylwestrem 3 dni chodziłam takie smaki miałam, ale od sywestra ani razu. w ogole mnie nie ciągnie, a nawet odrzucaE tam cola cola, ja dziś McD wpierdzielilam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam macdonala w pracy po drugiej stronie ulicy...przed sylwestrem 3 dni chodziłam takie smaki miałam, ale od sywestra ani razu. w ogole mnie nie ciągnie, a nawet odrzucaE tam cola cola, ja dziś McD wpierdzielilam
Hej Dziewczyny
Jestem tu nowaale tak jak Wy spodziewam się Maleństwa lipcową porą
Termin mam na 13.07
To będzie mój drugi SkarbPierworodny jest z maja 2014. Miałam kiedyś tu konto na kwietniówkach 2014 ale zapomniałam hasła i założyłam nowe konto
Tak więc witam Was wszystkie bardzo serdecznie !!!
A słodycze to już wogole jakąś porażka. Gdy byłam nastolatka (co prawda niedawno jeszcze...ehhhh) to miałam problem z trądzikiem młodzieńczym, nie mogłam jeść czekolady. Nie sądziłam że to powróci znów,czekoladę jem sporadycznie ale trądzik powrócił wraz z takimi jakby. .potowkami? Okropne,mała mi zabiera urodę po całości. Oby była piękna hehehe
Co do karmienia piersia i diety to ja nie mialam zadnej. Mlody nigdy nie mial kolki, kupy w normie. Moglam pic i jesc wszystko w kazdych ilosciach. Pewnie dlatego go 2 lata na cycu chowalam. Ten pierwszy rok to byl cud miod i malina, potem sie zaczelo lazil, wspinal sie po meblach, wszedzie grzebal, kurki przekrecal, z oka go do teraz nie spuszczam nawet na 10 sekund im jest ciszej tym gorzej - wiem ze juz cos knuje![]()
Z drugiej strony tęsknię za alkoholem bardzo hahah! Więc jem co chce, tyle mam teraz z życia!
Ja czuję ruchy od soboty ale tylko wieczorkiem jak spokojnie leżę w łóżkuJuż zapomniałam jakie to przyjemne uczucie !!!
Iwonko co do ciepłej wody i proszenia w restauracji to wystarczy mieć swój termos z przegotowaną ciepłą wodą. Moja przyjaciółka tak robi ale też bym ma to nie wpadła [emoji6]
A po drugim roku życia samo przestało chcieć w nocy czy oduczylasJa też do drugiego roku życia codziennie na noc szykowalam butelki i termos. Zawsze też brałam termos jak wychodziłam z domu.